PNDR: Nota de clarificare privind Masurile 121 si 123

vaca.jpg

Depunerea documentului bilant:

Conform doc. 2 din Ghidul Solicitantului atat pentru Masura 121 “Modernizarea exploatatiilor agricole” cat si pentru Masura 123 “Cresterea valorii adaugate a produselor agricole si forestiere”, situatiile financiare prezentate in cererea de finantare sunt cele precedente anului depunerii proiectului si inregistrate la Administratia Financiara.

Pentru sesiunea de depunere 26 noiembrie 2012 – 18 ianuarie 2013, in cazul in care cererile de finantare se depun pana la sfarsitul anului 2012, se vor depune situatiile financiare din anul 2011, in conformitate cu prevederile Normelor de inchidere a exercitiului financiar 2011.

In cazul in care cererile de finantare se depun in ianuarie 2013, tinand cont de perioada de publicare, de catre Ministerul Finantelor Publice, a Normelor de inchidere a exercitiului financiar 2012 şi de alte clarificari facute de aceasta institutie, se vor depune situatiile financiare din anul 2011.

Incadrarea exploatatiilor din sectorul prioritar bovine:

Fermele de bovine de reproductie se incadreaza la exploatatiile din sectorul prioritar bovine de carne.

ATENTIE!
Productia de material seminal de bovine nu este eligibila prin Masura 121.

Sursa: APDRP

4 thoughts on “PNDR: Nota de clarificare privind Masurile 121 si 123”

 1. predoe ionel spune:

  respectuos va rog cum as putea sa fiu ajutat sunt propritarul unei mori in jud braila doresc finantare pt cumpararea unor utilaje noi cele vechi mari consumatoare de energie electrica mai mult . doresc sa cumpar 4 vaci avand grajduri deja construite multumesc frumos tel 0766545431

 2. olaru ion spune:

  buna ziua acum 2 luni am cumparat 17 vaci vreau sa depun un proiect pt masura 121 dar nu stiu daca e termen limita am vazut ca se incheie pe 18.01.2013 este termen oficial sau….pt ca mi sa spus ca se depun proiecte dupa 15.01.2013 de la birouri sau difera de la judet la judet va multumesc

 3. blaj dorin spune:

  mar interesa fonduri europene neranbursabile pt achizitionarea unui camion nou se poate?

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua,

   Doar pentru achizitionarea unui camion nou nu se acorda fonduri nerambursabile de la UE.

   Numai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.