PNDR: Pe 28 iulie se deschide depunerea de proiecte pe submasurile 6.2 si 6.4 (activitati neagricole)

rural-agricultura.jpg

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) a publicat Ghidurile Solicitantului insotite de anexe pentru submasurile 6.2 „Sprijin pentru infiintarea de activitati neagricole in zone rurale” si 6.4 „Investitii in crearea si dezvoltarea de activitati neagricole” din cadrul PNDR.

Sesiunea de cereri de proiecte care va fi deschisa incepand cu data de 28 iulie 2016.

Odata cu aceasta sesiune de primire a proiectelor, se aplica noi reguli la depunerea online a cererilor de finantare. Astfel,plafonul de depunere a proiectelor se majoreaza de la 120% la 200%, iar in primele 5 zile calendaristice pe fiecare etapa de depunere nu se aplica plafonul maxim de depunere, indiferent de valoarea fondurilor solicitate prin proiectele depuse.

Masurile sunt in linie cu  „Pachetul de masuri pentru dezvoltarea clasei de mijloc la sate”, lansat de premierul Dacian CIOLOS in luna martie 2016, prin care se urmareste, intre altele: stimularea mediului de afaceri din mediul rural, crearea de locuri de muncă, cresterea veniturilor populatiei rurale, reducerea diferentelor dintre mediul rural si urban.

Documente utile:
Descarca Ghid sM 6.2 si anexe
Descarca Ghid sM 6.4 si anexe

Sursa: AFIR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.