POSCCE: Ghidul Solicitantului pentru Operatiunea 4.1 – Investitii in extinderea si modernizarea retelelor de transport al energiei

distributie.jpg

distributieOrganismul Intermediar pentru Energie (OIE) a publicat, spre consultare publica, draft-ul Ghidului Solicitantului pentru POSCCE: Operatiunea 4.1 “Sprijinirea investitiilor in extinderea si modernizarea retelelor de transport al energiei electrice, gazelor naturale si petrolului, precum si ale retelelor de distributie a energiei electrice si gazelor naturale, in scopul reducerii pierderilor in retea si realizarii in conditii de siguranta si continuitate a serviciilor de transport si distributie” – partea de transport, in vederea lansarii unei noi cereri de propuneri de proiecte pentru aceasta operatiune.

Document este doar o versiune de lucru a Ghidului solicitantului, iar publicarea acestuia are ca scop informarea si familiarizarea potentialilor beneficiari cu conditiile de accesare a finantarii din cadrul acestei operatiuni.

Cei interesati pot trimite propunerile, sugestiile si observatiile privind draft-ul ghidului la adresa: Departamentul pentru Energie – Organismul Intermediar pentru Energie, str. Dr. Ernest Juvara nr. 3-7, Sector 6, Bucuresti, Fax: 031/413.27.16, sau la adresa de e-mail: [email protected], pana in data de 27 septembrie 2013.

Document anexat:

Draft: Ghidul solicitantului pentru Operatiunea 412 – Sprijinirea investitiilor in extinderea si modernizarea retelelor de transport al energiei electrice, gazelor naturale si petrolului – partea de transport (PDF)

Sursa: OI Energie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.