PNDR: S-a lansat Masura 322e) “Investitii privind infrastructura de broadband in spatiul rural”

fermier_calculator_resize.jpg

fermier_calculator_resizeAgentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) anunta lansarea, in perioada 17 februarie – 28 martie 2014, primei sesiuni de cereri de proiecte pentru Masura 322e) din cadrul PNDR.

Fondurile disponibile pentru Masura 322e) “Investitii privind infrastructura de broadband in spatiul rural” sunt de 20.244.384 euro. Valoarea maxima eligibila a unui proiect din cadrul Masurii 322e) nu va depasi 200.000 euro.

Depunerea proiectelor pentru Masura 322e) se va face la sediile OJPDRP, in intervalul orar 9:00 – 14:00. Solicitantul de finantare trebuie sa indeplineasca cerintele de conformitate si eligibilitate mentionate in cadrul Ghidului Solicitantului aferent acestei masuri.

Termenul limita de depunere pentru sesiunea de cereri de proiecte aferenta Masurii 322e) este 28 martie 2014, ora 12:00.

Atentie! Avizarea tehnica a documentatiei privind infrastructura de broadband in spatiul rural se efectueaza de catre Institutul National de Studii si Cercetari pentru Comunicatii conform Procedurii de avizare, iar emiterea si transmiterea Avizului tehnic se face in termen de maxim10 zile lucratoare de la depunerea documentatiei.

Anuntarea rezultatelor pentru cererile de finantare depuse in cadrul acestei sesiuni se va face dupa aprobarea Raportului de Selectie de catre Directorul General al Autoritatii de Management pentru PNDR.

Informatii detaliate privind accesarea si derularea Masurii 322e), din cadrul PNDR sunt cuprinse in Ghidul solicitantului – distribuit gratuit la Oficiile Judetene si la Centrele Regionale ale APDRP din tara.

Citeste mai multe detalii despre Masura 322e) in pagina programului.

Sursa: APDRP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.