PO Competitivitate, Actiunea 2.2.1: Pasii de urmat pentru inregistrarea unui proiect

fonduri-europene-inscriere.jpg

fonduri-europene-inscriereToti cei care doresc sa inregistreze un proiect prin Programul Operational pentru Competitivitate 2014-2020, Actiunea 2.2.1 Sprijinirea cresterii valorii adaugate generate de sectorul TIC si a inovarii in domeniu prin dezvoltarea de clustere, trebuie sa ia in calcul urmatoarele aspecte:

1. In cazul in care nu aveti deja un cont creati-va un cont nou. Cu acelasi cont puteti inregistra mai multe proiecte.
2. Dupa inregistrarea datelor veti primi un e-mail cu parola si contul dumneavoastra.
3. Cu aceste date veti putea intra in “Contul meu“, de unde, daca doriti, va puteti schimba parola.
4. In “Adauga proiect” va puteti inregistra proiectul / proiectele dumneavoastra.
5. Dupa introducerea datelor in formularul de inregistrare apasati “Pasul urmator“.
6. In acest moment puteti verifica si modifica pentru ultima data datele inscrise si puteti trece la ultimul pas “Adauga fisiere“.
7. Toate documentele vor fi arhivate intr-in singur fisier de format .zip sau .rar. In cazul in care arhiva este mai mare de 25 Mb atunci va fi fragmentata in parti de maxim 25 Mb. Datorita unor limitari la incarcarea fisierelor arhiva creata trebuie sa contina extensia .doc nu .rar sau .zip. Schimbarea extensiei se realizeaza prin redenumire.
8. Pentru a adauga fisiere apasati butonul “Browse“, dupa care apasati butonul “Adauga“, executand aceasta operatiune pentru fiecare fisier in parte. Dupa ce ati introdus toate fisierele apasati “Pasul urmator“.
Observatie: Trebuie sa scanati, la o rezolutie de 300 dpi, toate acele documente pe care nu le-ati editat (ex. bilantul contabil, certificatele emise de autoritatile statului, orice alte documente necesare si relevante pentru proiect.)
9. Daca sunteti sigur/a de corectitudinea datelor apasati butonul “Inregistreaza proiectul“. In acest moment proiectul dumneavoastra este inregistrat si va fi generat un mesaj de confirmare a inregistrarii proiectului.
10. Puteti vizualiza lista tuturor proiectelor inregistrate la sectiunea “Lista proiectelor inregistrate” din meniul principal.
11. In “Proiectele mele” va puteti vizualiza proiectul / proiectele inregistrate.

Campurile cu * sunt campuri obligatorii, necompletarea lor va face invalida aplicatia.

Dupa inregistrarea proiectului veti primi un mesaj de confirmare cu numarul de ordine al proiectului dumneavoastra.

Daca aveti nevoie de asistenta tehnica, puteti suna la nr. de telefon 0766.500.060.

Dupa parcurgerea etapelor de inregistrare, verificarea inregistrarii proiectului se va realiza prin accesarea sectiunii “Lista proiectelor inregistrate” prin selectarea corespunzatoare a domeniului si operatiunii acesand link-ul http://fonduri.mcsi.ro/?q=lista_proiecte.

Sursa: OIPSI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.