POCA 2014-2020: Noi ghiduri publicate spre consultare

ghid-consultare.jpg

ghid-consultareAM POCA a publicat, spre consultare, ghidurile solicitantului pentru IP2/2015 si CP1/2015, cu termen limita de transmitere a observatiilor – luni, 31 august, ora 14.00.

Cele doua cereri de proiecte aferente ghidurilor se incadreaza in Obiectivul Specific 2.2.- Cresterea transparentei, eticii si integritatii in cadrul autoritatilor si institutiilor publice:

  • Ghidul solicitantului nr. IP2/2015: Sprijin pentru cresterea transparentei in administratia publica, pentru sustinerea mecanismelor administrative, precum si pentru prevenirea si combaterea coruptiei;
  • Ghidul solicitantului nr. CP1/2015: Sprijin pentru prevenirea si combaterea coruptiei la nivelul administratiei publice locale.

Pentru alte doua cereri de proiecte, AM POCA a lansat in consultare publica ghidurile solicitantului, cu termen limita de transmitere a eventualelor propuneri de imbunatatire luni, 21 septembrie a.c., ora 14.00.

Este vorba despre ghidurile pentru:

  • IP3/2015: Sprijin pentru sustinerea masurilor din Strategia pentru Consolidarea Administratiei Publice 2014-2020 si Strategia privind mai buna reglementare 2014-2020, documente strategice nationale (SMBR);
  • CP2/2015: Cresterea capacitatii ONG-urilor si a partenerilor sociali de a formula politici publice alternative.

Comentariile la imbunatatirea acestor documente se pot trimite in formatul online pus la dispozitie. AM POCA anunta ca vor fi luate in considerare doar acele propuneri/sugestii/observatii transmise in formatul solicitat.

Sursa: MDRAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.