POCU 2014-2020: Sesiuni de dezbateri privind pachetul de documente aferente ghidului solicitantului

programe-absorbtie.jpg

tineri_dezbatereMinisterul Fondurilor Europene va organiza doua sesiuni de dezbateri cu toti factorii interesati, referitoare la pachetul de documente aferente ghidului solicitantului pentru Programul Operational Capital Uman (POCU) 2014-2020, publicate spre consultare in perioada 19 iunie – 24 iulie 2015.

Sesiunile se vor desfasura in datele de 5 si 6 august, la sediul Ministerului Fondurilor Europene (B-dul Ion Mihalache, nr 15-17, sala de conferinte, parter).

Prima dezbatere, organizata in data de 5 august, are ca obiectiv obtinerea de contributii la revizuirea Ghidului Solicitantului Conditii Generale 2015 – draft si colectarea de opinii asupra acestui document.

A doua dezbatere, organizata in data de 6 august, are ca obiectiv obtinerea de contributii la revizuirea Ghidului Solicitantului Conditii Specifice nr.1/2015 – draft, Axa 1 – Initiativa “Locuri de munca pentru tineri” si Axa 2 – “Imbunatatirea situatiei tinerilor din categoria NEETs” si colectarea de opinii asupra acestui document.

Organizatiile interesate sunt invitate sa nominalizeze un reprezentant care sa participe activ la dezbateri. Nominalizarile pot fi transmise la adresa de e-mail [email protected], pana la data de 03 august 2015.

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.