POC: Anunt privind selectia intermediarilor pentru instrumente financiare

proiecte-europene.jpg

Apelurile pentru Expresii de Interes pentru selectarea intermediarilor financiari pentru cele doua instrumente financiare din cadrul „Fondului de Fonduri pentru Competitivitate” pot fi consultate incepand de astazi la http://www.eif.org/what_we_do/resources/esif_competitiveness_Romania/index.htm. Cele doua instrumente financiare, instrumentul de equity (acceleratoare de antreprenoriat si fonduri de seed) si instrumentul de creditare cu dobanda subventionata si partajarea riscului, au ca scop finantarea intreprinderilor inovative din Romania.

Termenele de depunere pentru expresiile de interes de catre intermediarii financiari sunt: 20 februarie 2017 pentru instrumentul de equity si 30 iunie 2017 pentru instrumentul de creditare cu dobanda subventionata si partajarea riscului.

Acordul de Finantare privind instrumentele financiare din cadrul PO Competitivitate a fost semnat pe 20 septembrie 2016.

Important: apelurile se adreseaza intermediarilor financiari eligibili (banci, institutii financiare nebancare, manageri de fonduri de equity etc.) si nu intreprinderilor. Investitiile si creditele vor putea fi acordate inteprinderilor exclusiv de catre intermediarii financiari selectati, care vor fi anuntati in 2017.

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.