POCU: corrigendum la Ghidul Solicitantului Condiții Specifice “Dezinstituționalizarea persoanelor adulte cu dizabilități – tranziția spre servicii sociale în comunitate”

por-ghid-finantare.jpg

Autoritatea de Management pentru POCU publică corrigendum-ul la Ghidul Solicitantului- Condiții Specifice “Dezinstituționalizarea persoanelor adulte cu dizabilități – tranziția spre servicii sociale în comunitate”, aferent POCU 2014-2020, Axa Prioritară 4 – Incluziunea socială și combaterea sărăciei, Obiectiv 4.15. Reducerea numărului persoanelor vârstnice și a celor cu dizabilități plasate în instituții rezidențiale, prin furnizarea de servicii sociale și medicale la nivelul comunității, inclusiv servicii pe termen lung.

Corrigendum-ul vizează modificarea și completarea Ghidului Solicitantului- Condiții Specifice prin includerea alături de finanțările din POR și a altor finanțări, prelungirea perioadei de depunere a proiectelor competitive până la data de 01 IULIE 2019, ORA 16.00, revizuirea și actualizarea Anexei 2. Grila de verificare a conformității administrative și a eligibilității, Anexei 3. Grila de evaluare și selecție tehnică și financiară și Anexei 5. Instrucțiuni privind completarea cererii de finanțare în vederea corelării cu modificările aduse documentului Orientări privind accesarea finanțărilor în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020 – versiunea noiembrie 2018 și Ghidului Solicitantului Conditii Specifice prin prezentul corrigendum.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.