POIM: S-a publicat in consultare publica Ghidului Solicitantului pentru „Cresterea gradului de protectie si conservare a biodiversitatii prin masuri de management adecvate si refacerea ecosistemelor degradate”

ghid-consultare.jpg

Autoritate de Management pentru Programul Operational Infrastructura Mare din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene publica in consultare versiunea revizuita a Ghidului Solicitantului aferent OS 4.1. Cresterea gradului de protectie si conservare a biodiversitatii si refacerea ecosistemelor degradate.

Finantarea proiectelor in cadrul Obiectivului Specific 4.1 ”Cresterea gradului de protectie si conservare a biodiversitatii prin masuri de management adecvate si refacerea ecosistemelor degradate” vizeaza promovarea masurilor de conservare a biodiversitatii.

Va rugam sa transmiteti propunerile dumneavoastra privind imbunatatirea documentelor mai sus mentionate, la adresa de e-mail: [email protected] pana la data de 30.03.2017.

In continuarea procedurii scrise de consultare publica, MDRAPFE organizeaza in data de 28.03.2017, ora 10.00, o sesiune de dezbatere cu toti factorii interesati, referitoare la proiectul Ghidului Solicitantului aferent OS 4.1. Cresterea gradului de protectie si conservare a biodiversitatii si refacerea ecosistemelor degradate, la sediul Autoritatii de Management pentru Programul Operational Infrastructura Mare (Calea Șerban-Voda, nr. 30-32, sector 4, București).

Organizatiile interesate sunt invitate sa nominalizeze un reprezentant care sa participe activ la dezbateri. Nominalizarile pot fi transmise la adresa de e-mail [email protected], pana in data de 24.03.2017.

Intrucat numarul de participanti este limitat la 20 persoane, daca numarul celor inscriși depașește acest numar, o noua sesiune va fi organizata in data de 28.03.2017, ora 14.00. Repartizarea pe sesiuni va fi publicata pe www.fonduri-ue.ro.

Un nou apel de proiecte va fi deschis ulterior aprobarii variantei revizuite a Ghidului Solicitantului pentru Obiectivului Specific 4.1 ”Cresterea gradului de protectie si conservare a biodiversitatii prin masuri de management adecvate si refacerea ecosistemelor degradate”.

Sursa: www.fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.