POPAM: A fost publicata varianta consultativa a Ghidului pentru Masura III.2

Pescuit-Acvacultura-280x250.jpg

AM POPAM a publicat pe 3 aprilie 2017, spre consultare publica, Ghidului Solicitantului pentru Masura III.2. – Punerea in aplicare a strategiilor de dezvoltare locala plasate sub responsabilitatea comunitatii (inclusiv costuri de functionare şi animare)- Selectarea Grupurilor de actiune locala pentru pescuit (FLAG-uri).

Status: Activ
Depunere pana la: 11 septembrie 2017
Buget: 860.000,00 euro

Obiective

Promovarea cresterii economice, a incluziunii sociale si a crearii de locuri de munca si funizare de sprijin pentru cresterea sanselor de angajare si a mobilitatii fortei de munca in cadrul comunitatilor costiere si interioare, dependente de pescuit si acvacultura, inclusiv diversificarea.

Solicintanti eligibili

Pentru a fi eligibil in vederea acordarii finantarii pentru Masura III.2., trebuie sa fiti constituit ca enitate in baza O.G. nr.26 din 2000 cu modificarile si cimpletarile ulterioare, format din reprezentanti ai intereselor sociale sau economice din zona, printre care sa se regaseasca cel putin o organizatie de producatori din domeniul acvaculturii/pescuitului sau o asociatie cu cel putin 20 de pescari comerciali sau cel putin 3 unitati de acvacultura in zona de pscuit si de acvacultura.

Buget

Alocarea financiara pentru punerea in aplicare a unei strategii de dezvoltare locala plasata sub responsabilitatea comunitatii este de maxim 2.000.000,00 Euro, exceptand ,,zona Delta Dunarii”.

Valoarea totala eligibila a unui proiect nu va depasi 400.000 Euro, exceptand zona Delta Dunarii, und valoarea totala eligibila nu poate depasi 600.000 Euro.

Documentatie

Website-ul programului

Ghidul solicitantului

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.