POR 2014-2020: Sesiuni de informare privind apelurile de proiecte adresate incubatoarelor de afaceri si IMM-urilor

calendar-pop.jpg

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru organizeaza in data de 16 ianuarie 2018, ora 10, o sesiune de informare privind apelul de proiecte 2.1B – Incubatoare de afaceri, din cadrul Programului Operational Regional 2014-2020, Axa Prioritara 2 – imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii. Seminarul se va desfasura in Municipiul Alba Iulia. Detalii privind locatia evenimentului vor fi furnizate ulterior.

Apelul dedicat crearii incubatoarelor de afaceri sectoriale si dezvoltarii serviciilor prestate in cadrul incubatoarelor de afaceri a fost lansat in data de 4 decembrie 2017. Pot solicita finantare entitatile care au calitatea de fondator al incubatorului de afaceri, respectiv autoritatea publica a administratiei publice locale, institutia sau consortiul de institutii de invatamant superior acreditate, institutele, centrele si statiunile de cercetare-dezvoltare, camerele de comert, societatile, societatile cooperative, asociatiile si fundatiile, patronatele, sindicatele. Acestea pot solicita finantare individual sau in parteneriat.

In cadrul sesiunii de informare vor fi prezentate conditiile de finantare aplicabile in cadrul apelului, aspecte generale privind utilizarea aplicatiei MySMIS si regulile de identitate vizuala valabile pentru POR 2014-2020. De asemenea, vor fi prezentate si modelele de organizare si functionare a incubatoarelor de afaceri in special pentru domeniul industriilor culturale si creative, dar cu posibilitati de duplicare si in alte sectoare.

Sursa: ADR CENTRU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.