POR 2014-2020: a fost aprobata versiunea finala a Ghidului Solicitantului. Conditii specifice de accesare a fondurilor in cadrul Axei prioritare 4 – „Sprijinirea dezvoltarii urbane durabile”

ghid-consultare.jpg

Versiunea finala a Ghidului Solicitantului – Conditii specifice de accesare a fondurilor pentru apelurile de proiecte aferente Axei prioritare 4 – „Sprijinirea dezvoltarii urbane durabile, in cadrul Programului Operaţional Regional (POR) 2014-2020, a fost aprobata astazi, 21.07.2017, prin ordin al ministrului delegat pentru fonduri europene si este publicata in site-ul programului www.inforegio.ro.

Ghidului Solicitantului – Conditii specifice de accesare a fondurilor pentru apelurile de proiecte aferente Axei prioritare 4 – „Sprijinirea dezvoltarii urbane durabile, contine informatiile specifice necesare in vederea deschiderii apelurilor de proiecte referitoare la specificitatea proiectelor, modalitatea de completare si de depunere a cererii de finantare, conditii de eligibilitate, criterii de evaluare, o descriere a etapelor de verificare, evaluare, contractare a proiectelor. De asemenea, sunt incluse instructiuni de completare a Cererii de finantare de catre solicitanti.

Depunerea cererilor de finantare se face utilizand sistemul electronic – aplicatia MY SMIS.

Pentru pregatirea proiectelor este prevazuta o perioada de o luna de la data publicarii Ghidului specific, astfel incat depunerea proiectelor se va face incepand cu data de 21.08.2017, ora 10.00. Cererile de finantare vor putea fi transmise pana la data de 31.12.2018, ora 10.00.

Programul Operational Regional 2014-2020 este unul dintre programele operationale din generatia 2014-2020 implementate in Romania, cofinantate din fondurile europene structurale si de investitii şi gestionate de Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, in calitate de Autoritate de Management.

Sursa: Inforegio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.