POR 3.1 B – Cladiri publice: a fost publicat modelul de Aviz privind oportunitatea investitiei

cladiri_rezidentiale.jpg

Modelul de Aviz privind oportunitatea investitiei, transmis de Ministerul Sanatatii, necesar in cadrul apelurilor de proiecte cu titlul POR/2016/3/3.1/B/1/7REGIUNI si POR/2016/3/3.1/B/1/BI din cadrul AXEI PRIORITARE 3, PRIORITATEA DE INVESTITII 3.1, OPERATIUNEA B – CLADIRI PUBLICE, pentru proiectele aferente spitalelor/unitatilor sanitare, a fost publicat astazi, 21.06.2017, pe pagina programului.

Tot atazi, a fost inlocuit exemplul orientativ pentru determinarea indicatorilor, prezentat pe site-ul www.inforegio.ro, cu un exemplu orientativ revizuit pentru determinarea indicatorilor.

I. Conform Ghidului Solicitantului aferent axei prioritare 3 – Sprijinirea tranzitiei catre o economie cu emisii scazute de carbon a Programului Operational Regional (POR) 2014-2020, prioritatea de investitii 3.1 – Sprijinirea eficientei energetice, a gestionarii inteligente a energiei si a utilizarii energiei din surse regenerabile in infrastructurile publice, inclusiv in cladirile publice, si in sectorul locuintelor, operatiunea B – Cladiri publice, potentialii beneficiari trebuie sa solicite Ministerului Sanatatii un aviz privind oportunitatea investitiei, aviz care va fi depus la documentatia unei cereri de finantare care vizeaza spitale/unitati sanitare.

Astfel, pentru a veni in sprijinul potentialilor beneficiari, Ministerul Sanatatii, la solicitarea Autoritatii de Management a Programului Operational Regional, a transmis modelul de Aviz privind oportunitatea investitiei, pentru realizarea unor investitii finantate prin Programul Operational Regional, AXA PRIORITARa 3, PRIORITATEA DE INVESTItII 3.1, OPERAtIUNEA B – CLaDIRI PUBLICE.

Modelul de Aviz privind oportunitatea investitiei, care este emis de Ministerul Sanatatii, poate fi descarcat aici.

II. Pentru a veni in sprijinul potentialilor solicitanti, Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene a publicat in data de 21.06.2017 un exemplu orientativ revizuit pentru determinarea indicatorilor aferenti proiectelor depuse in cadrul apelurilor de proiecte cu titlul POR/2016/3/3.1/B/1/7REGIUNI si POR/2016/3/3.1/B/1/BI, prin care se inlocuieste precedentul exemplu orientativ pentru determinarea indicatorilor. Respectivul document nu face parte din Ghidul Specific.

Sursa: Inforegio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.