POR: Ghidul pentru cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale pentru persoanele varstnice a fost publicat spre consultare

por-ghid-finantare.jpg

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional (POR) a lansat un nou Ghid in consultare publica pentru POR 2014-2020.

Documente utile:
Descarca Ghidul specific pentru axa prioritara 8, prioritatea de investitie 8.1, obiectivul specific 8.3 Cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale, operatiunea A grup vulnerabil persoane varstnice

Eventualele observatii sau comentarii la Ghid se pot transmite la adresa de email [email protected], pana la data de 06 iulie 2016, ora 16.00.

Ghidul specific este destinat potentialilor solicitanti pentru acest apel de proiecte, versiunea finala urmand sa fie publicata la finalizarea procesului de consultare publica.

In utilizarea Ghidului specific, prevederile sale se vor completa, acolo unde este cazul, cu prevederile Ghidului general al POR 2014-2020, intitulat „Ghidul solicitantului – Conditii generale de accesare a fondurilor in cadrul POR 2014 – 2020”.

Sursa: Inforegio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.