POR: Ghidul Solicitantului pentru prioritatea 2.2 – Dezvoltarea IMM-urilor din zona Deltei Dunarii s-a publicat in consultare publica

ghid-consultare.jpg

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional (POR) a publicat spre consultare publica, Ghidul Solicitantului. Conditii specifice de accesare a fondurilor in cadrul Axei prioritare 2 – „Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici şi mijlocii”, Prioritatea de investitii 2.2 – „Sprijinirea crearii si extinderea capacitatilor avansate de productie si dezvoltarea serviciilor” – 2.2 ITI IMM, apel dedicat Investitiilor Teritoriale Integrate Delta Dunarii.

Eventualele observatii si propuneri pot fi transmise la adresa [email protected] pana la data de 23 martie 2017.

Obiectivul specific al acestei axe prioritare il reprezinta imbunatatirea competitivitatii economice prin cresterea productivitatii muncii in IMM-uri in sectoarele competitive identificate in Strategia Nationala pentru Competitivitate.

Prioritatea de investitie 2.2 va sprijini dezvoltarea IMM-urilor pentru imbunatatirea capacitatilor avansate de dezvoltare a produselor si a serviciilor, in vederea cresterii competitivitatii economiilor regionale si nationale. in acest sens, se au in vedere IMM-urile care sunt interesate de gasirea unui model optim de crestere, atat in sensul trecerii in alta categorie de dimensiune, cat si in sensul dezvoltarii activitatii desfasurate, in scopul cresterii dimensiunii pietei adresate (piata locala sa devina regionala, nationala sau internationala).

Valoarea finantarii nerambursabile acordate este de minimum 200 000 euro si maximum 1 milion euro, echivalent in lei la cursul de schimb Inforeuro valabil la data lansarii apelului de proiecte. Aceste plafoane se aplica intregii valori a finantarii nerambursabile, constand atat din ajutor de stat cat si, daca este cazul, din ajutor de minimis.

Sunt eligibile numai proiectele implementate in zona Investitiei Teritoriale Integrate Delta Dunarii.

Descarca Ghidul Solicitantului

Sursa: MDRAPFE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.