POR: Lansarea regionala a finantarilor pentru IMM-uri in parteneriat cu Entitatile de Inovare si Transfer Tehnologic

evaluator-proiecte-bucuresti.jpg

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru va organiza doua seminarii de informare pentru Prioritatea de Investitii 1.1 C – IMM in parteneriat cu Entitatile de Inovare si Transfer Tehnologic a POR 2014-2020, la care sunt invitati sa participe potentialii solicitanti de la nivelul Regiunii Centru.

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional a publicat, in data de 21 decembrie 2017, versiunea finala a Ghidului specific pentru apelul de proiecte din cadrul Programului Operational Regional 2014-2020, Axa Prioritara 1 – Promovarea transferului tehnologic, Prioritatea de Investitii 1.1, Operatiunea C – Investiţii pentru IMM-uri pentru implementarea unui rezultat al cercetarii – inovarii in parteneriat cu Entitatile de Inovare si Transfer Tehnologic.

Cu acest prilej, ADR Centru va organiza 2 seminarii de informare pentru aceasta Prioritate de Investitii, la care sunt invitati sa participe potentialii solicitanti de la nivelul Regiunii Centru. Evenimentele se vor desfasura cu incepere de la ora 11.00, dupa urmatorul calendar:

Nr. crt. Localitate Data eveniment Judetele carora se
adreseaza seminarul
Locatie eveniment
1 Targu Mures 23 ianuarie 2018 Alba, Harghita, Mures Sala de Conferinte a Camerei de Comert si Industrie Mures(sala 109), situata in Municipiul Tirgu Mures, str. Primariei, nr.1, etaj 1
2 Brasov 25 ianuarie 2018 Brasov, Covasna, Sibiu Sediul Camerei de Comert si Industrie Brasov, situat în Municipiul Brasov, str. Mihail Kogalniceanu, nr. 18-20

Cu acest prilej vor fi prezentate conditiile de finantare aplicabile in cadrul apelului, aspecte generale privind utilizarea aplicatiei MySMIS si regulile de identitate vizuala valabile pentru POR 2014-2020.

Cei interesati sa participe la seminarii sunt rugati sa completeze un formular de inregistrare on-line, disponibil la urmatorul link: https://goo.gl/forms/xcKFWahceTVagS133.

Sursa: ADR CENTRU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.