POR: S-a lansat in consultare publica ghidul solicitantului pentru finantarea IMM-urilor

ghid-consultare.jpg

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional (POR) a publicat spre consultare publica Ghidul Solicitantului – Conditii specifice de accesare a fondurilor in cadrul prioritatii de investitii 2.2. – Sprijinirea crearii si extinderea capacitatilor avansate de productie si dezvoltarea serviciilor.

Eventualele observatii si propuneri pot fi transmise, la adresa [email protected], pana la data de 24.08.2016.

Obiectivul specific al acestei axe prioritare il reprezinta imbunatatirea competitivitatii economice prin cresterea productivitatii muncii in IMM-uri in sectoarele competitive identificate in Strategia Nationala pentru Competitivitate. Prioritatea de investitie 2.2. va sprijini dezvoltarea IMM-urilor pentru imbunatatirea capacitatilor avansate de dezvoltare a produselor si a serviciilor, in vederea cresterii competitivitatii economiilor regionale si nationale.

Finantarea disponibila in cadrul acestei prioritati se adreseaza societatilor constituite in baza Legii nr. 31/1990 privind societatile, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare sau in baza Legii nr. 1/2005 privind organizarea si functionarea cooperatiei, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, care se incadreaza in categoria IMM-urilor non-agricole din mediul urban, precum si intreprinderilor mijlocii non-agricole din mediul rural.

Sunt eligibile investitiile ce se realizeaza intr-una din urmatoarele regiuni de dezvoltare: Nord Est, Sud Est, Sud Muntenia, Sud Vest Oltenia, Vest, Nord Vest, Centru.

Valoarea finantarii nerambursabile acordate este de minimum 200.000 euro si maximum 1 milion euro.

Documente utile:
Descarca Ghidul Solicitantului

Sursa: MDRAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.