POSCCE: Rezultate preliminare la etapa VIII din cadrul Operatiunii 2.1.1

calendar-orientativ1.jpg

contractOrganismul Intermediar pentru Axa prioritara 2 Competitivitate prin Cercetare Dezvoltare Tehnologica si Inovare (POSCCE), din cadrul Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica (ANCS-DG-OI), a publicat lista rezultatelor preliminare in etapa VIII pentru proiectele depuse din cadrul Operatiunii 2.1.1 POSCCE.

Fisele de evaluare in panel rezultate in urma procesului de evaluare vor fi transmise pe mail reprezentantului legal al solicitantului si directorului de proiect la adresele specificate la depunerea on-line a ofertei de proiect.

Aplicantii care nu vor primi fisa de evaluare in panel pot solicita retransmiterea fisei de evaluare printr-o adresa semnata de catre reprezentantul legal al institutiei solicitante si stampilata, trimisa pe fax (nr. 021-318 30 60), in care se va specifica numarul de inregistrare electronica a proiectului (ID) si adresa de mail la care se va retransmite.

Perioada de primire a contestatiilor este 3.04.2013 – 5.04.2013 intre orele 9:00-13:00. Contestatiile se pot transmite pe fax la numarul 021. 318. 30. 60 sau se pot depune direct la sediul ANCS, str. Mendeleev, nr. 21-25, etaj 3, camera 315.

Contestatiile se vor referi la eventualele vicii de procedura pe care le identificati ca fiind neconforme cu precizarile din “Cererea de propunere de proiecte” si “Ghidul Solicitantului” si vor fi semnate de catre reprezentantul legal al institutiei si stampilate .

Contestatiile se vor solutiona in perioada 8.04.2013 – 19.04.2013.

ANCS-DG-OI nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea sau confidentialitatea adreselor de mail inscrise de la depunerea on-line.

Document anexat
Rezultate preliminare etapa VIII O.2.1.1 (PDF)

Sursa: ANCS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.