POR: Ghidul pentru “Reducerea emisiilor de carbon in municipiile resedinta de judet” in consultare publica

ghid-consultare.jpg

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional (Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice – MDRAP) a publicat in data de 18.07.2018, spre consultare publica, Ghidul solicitantului pentru Axa prioritara 4 – „Sprijinirea dezvoltarii urbane durabile”, Prioritatea de investitii 4e – „Promovarea unor strategii cu emisii scazute de dioxid de carbon pentru toate tipurile de teritorii, in special pentru zonele urbane, inclusiv promovarea mobilitatii urbane multimodale durabile si a masurilor de adaptare relevante pentru atenuare”, Obiectivul specific 4.1 – „Reducerea emisiilor de carbon in municipiile resedinta de judet prin investitii bazate pe planurile de mobilitate urbana durabila”, apelul de proiecte cu numarul POR/2018/4/4.1/3/in parteneriat.

Eventualele observatii si propuneri pot fi transmise, la adresa [email protected], pâna la data de 01.08.2018 (10 zile lucratoare).

Acest apel se adreseaza in principal solicitantilor de finantare reprezentati de parteneriatele dintre MDRAP, ca lider de parteneriat, si unitatile administrativ-teritoriale municipii resedinta de judet (cu exceptia municipiului resedinta de judet Tulcea).

Ghidul solicitantului publicat in consultare publica contine informatii despre specificitatea proiectelor, modalitatea de completare si de depunere a cererilor de finantare, conditiile de eligibilitate, criteriile de evaluare, o descriere a etapelor de verificare si contractare a proiectelor. De asemenea, sunt incluse instructiuni de completare a Cererii de finantare.

Sursa: MDRAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.