POSCCE: Evaluarea proiectelor pe Axa 1 in regiunea Nord-Vest

evaluare_proiecte.jpg

evaluare_proiecteAgentia de Dezvoltare Regionala (ADR) Nord-Vest, Organism Intermediar pentru Programul Operational Sectorial “Cresterea Competitivitatii Economice” (POSCCE) anunta cei interesati, ca procesul de evaluare a proiectelor depuse pe Apelul de proiecte nr. 4, A.P. 1, D.M.I. 1.1, Operatiunea 1.1.1.A2 – Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile – Sprijin financiar in valoare de pana la 1.065.000 acordat pentru investitii in intreprinderile mici si mijlocii este in desfasurare.

170 de cereri de finantare se afla in evaluare tehnico-financiara in regiunea Nord-Vest, iar pentru proiectele cu locatie de implementare in regiunea Nord-Vest, incepand cu data de 4 septembrie se vor semna primele contracte, in ordinea depunerii documentatiilor complete.

Semnarea contractelor se va programa pe masura ce vor fi intocmite contractele de finantare si pe masura ce vom primi cererile de finantare din regiunile in care acestea au fost evaluate, iar solicitantii invitati pentru semnare vor fi contactati pentru a li se furniza detalii suplimentare.

Sursa : ADR NV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.