POSCCE: Ghidul Solicitantului pentru Operatiunea 3.2.2 – Apel 3, publicat spre consultare

parabolica.jpg

parabolicaOrganismul Intermediar pentru Societatea Informationala (OIPSI), din cadrul Ministerului pentru Societatea Informationala (MSI), a publicat spre consultare Ghidul Solicitantului pentru Domeniul Major de Interventie 2 „Dezvoltarea si cresterea eficientei serviciilor publice electronice”, Operatiunea 2 „Implementarea de sisteme TIC in scopul cresterii interoperabilitatii sistemelor informatice”, apel 3, in vederea lansarii unui nou apel de propuneri de proiecte dedicat acestei operatiuni.

Beneficiar eligibil: Serviciul Roman de Informatii prin entitati aflate in subordinea/coordonarea acestuia (numai cu acordul ordonatorului principal de credite), ca singur solicitant al finantarii, sau in parteneriat cu alte institutii publice.

Scopul acestei operatiuni consta in asigurarea interoperabilitatii sistemelor electronice ale institutiilor publice, respectiv optimizarea cooperarii intre institutiile publice si cresterea capacitatii de raspuns la solicitari primite din partea cetatenilor / mediului de afaceri / administratiei publice.

Se va finanta interconectarea acelor sisteme electronice care sunt functionale la momentul depunerii proiectului.

Ghidul Solicitantului este postat spre consultare pe site-ul Organismului Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale (OIPSI), in sectiunea Consultare publica, in perioada 30 aprilie 2013-31 mai 2013.

Observatiile si sugestiile pot fi trimise pana la data de 22 mai 2013, ora 17.00 la adresa de e-mail: [email protected].

Document anexat:
Ghidul solicitantului (PDF)

Sursa: OIPSI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.