POSCCE: La nivel national, doar 170 de proiecte au primit peste 80 de puncte la evaluare

competitivitate-proiecte.jpg

competitivitate proiecteAM POSCCE a finalizat procesul de evaluare a celor 900 de proiecte depuse la nivel national in cadrul Operatiunii 1.1.1Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile”.

Concluzia a fost ca, la nivel national, doar 170 de proiecte au primit peste 80 de puncte si drept urmare vor primi finantarea in mod automat, mult mai putine decat s-a asteptat autoritatea de management.

Spre exemplu, in regiunea Nord-Est, doar 13 companii au obtinut punctajul necesar, fondurile solicitate vizand investitii in domenii precum prelucrarea lemului, hartiei, fabricarea mobilei, constructii etc. Acestea vor investi fondurile in tehnologii ultramoderne sau dezvoltarea sectorului productiv.

In functie de majorarea sau de incadrarea intr-un nou plafon de finantare, proiectele de pe lista de asteptare pot spera la o finantare viitoare.

Sursa: Ziarul Evenimentul

2 thoughts on “POSCCE: La nivel national, doar 170 de proiecte au primit peste 80 de puncte la evaluare”

  1. anonim spune:

    DE CE NU AFISATI DE PE TOATE REGIUNILE? OARE DE CE DIFERENTA DINTRE REGIUNI E ASA DE MARE?

    1. tot. anonim spune:

      Numărul proiectelor câștigat oare relativ la numărul firmelor eligibile ar fi un indicator interesant si o dovadă că finantare.ro este un portal serios 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.