POSDRU: Lista cererilor de finantare aprobate pentru CPP 160

lista.jpg

listaAutoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (AM POSDRU) a publicat Lista cererilor de finantare aprobate care se incadreaza in prevederile Ghidulului Solicitantului – Conditii Specifice, pentru Cererea de Propuneri de Proiecte de tip strategic 160.

Solicitantii ale caror cereri de finantare au fost respinse in faza B, solicitantii ale caror cereri de finantare se afla pe lista de rezerva si solicitantii cererilor de finantare aprobate vor primi scrisoarea de informare.

Solicitantii ale caror cereri de finantare nu primesc scrisoare de informare vor contacta OI POSDRU.

Solicitantii ale caror proiecte au fost respinse pot contesta decizia de respingere. Contestatia se poate depune personal in zilele lucratoare sau poate fi transmisa prin curier/posta, numai la registratura AMPOSDRU, la adresa: B-dul Carol I, nr. 34-36 (parter), sector 2, Bucuresti.

Pentru contestatiile depuse personal, data limita de inregistrare a contestatiei la registratura AM POSDRU este 24 februarie 2014, orele 16.00. Pentru contestatiile transmise prin curier/posta, data limita de transmitere este 24 februarie 2014.

Document anexat:

Lista cererilor de finantare aprobate – CPP 160 (PDF)

Sursa: AM POSDRU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.