POSDRU: Lista cererilor de finantare aprobate pentru CPP nr. 190

lista2.jpg

listaMFE – AM POSDRU a publicat lista cererilor de finantare care au fost aprobate in Faza B, pentru cererea de propuneri de proiecte nr. 190 „Educatia sanselor tale pentru un viitor profesional mai bun”, finantata din DMI 1.1 „Acces la educatie si formare profesionala initiala de calitate”.

In cursul zilei de 17.07.2015, solicitantii ale caror cereri de finantare au fost respinse in faza B si solicitantii cererilor de finantare aprobate vor primi scrisoarea de informare, exclusiv la adresa / adresele de e-mail precizate in cererea de finantare.

Solicitantii ale caror proiecte au fost respinse pot contesta decizia de respingere.

Contestatia se poate depune personal in zilele lucratoare sau poate fi transmisa prin curier/posta, numai la registratura MFE AMPOSDRU, Tower Center, Bulevardul Ion Mihalache, nr.15-17, Sector 1, Bucuresti.

Pentru contestatiile depuse personal, data limita de inregistrare a documentului la registratura AMPOSDRU este miercuri, 22 iulie 2015, ora 16.00.

Pentru contestatiile transmise prin posta sau prin curier, data limita de transmitere este miercuri, 22 iulie 2015.

Solicitantii ale caror cereri de finantare se regasesc in lista atasata, dar nu au primit Scrisoarea de informare, vor contacta OI POSDRU MECS la adresa de e-mail [email protected].

Sursa: AM POSDRU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.