POSDRU: Lista cererilor de finantare respinse in cadrul CPP 180-DMI 4.1

POSDRU_sigla.jpg

POSDRU_siglaAM POSDRU publica lista cererilor de finantare care au fost respinse in Faza A, pentru Cererile de propuneri de proiecte nr. 180Intarirea capacitatii SPO pentru furnizarea serviciilor de ocupare“, DMI 4.1– “Calitate in serviciile de ocupare“.

In cursul zilei de 04.02.2015, solicitantii ale caror cereri de finantare au fost respinse in Faza A vor primi Scrisoarea de informare exclusiv la adresa/adresele de e-mail precizate in cererea de finantare.

Solicitantii ale caror cereri de finantare se regasesc in lista atasata, dar nu au primit Scrisoarea de informare, vor contacta OI MMFPSPV la adresele de e-mail: [email protected].

Solicitantii ale caror proiecte au fost respinse pot contesta decizia de respingere.

Contestatia se poate depune personal in zilele lucratoare sau poate fi transmisa prin curier/posta, numai la registratura MFE AM POSDRU, la adresa: B-dul Ion Mihalache, nr. 15-17 (parter), sector 1, Bucuresti.

Pentru contestatiile depuse personal, data limita de inregistrare a contestatiei la registratura AM POSDRU este luni, 09 februarie 2015, orele 16.00.

Sursa: AM POSDRU

 

One thought on “POSDRU: Lista cererilor de finantare respinse in cadrul CPP 180-DMI 4.1”

  1. Andreea spune:

    Instructiunea nr. 67/ 01.04.2013 mai este in vigoare? Nu se observa, cel putin AM-ul nu pare atat de transpoarent!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.