Va avea loc o sesiune de informare cu privire la gestionarea eficienta a iluminatului public inteligent in Regiunea Nord-Est

iluminat-public.jpg

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est va invita joi, 12 aprilie 2018, la sesiunea de informare “Iluminat public inteligent si inovativ in Regiunea Nord – Est”, ce va avea loc la Piatra Neamt, Hotel Central Plaza, incepand cu ora 11:00, conform agendei de mai jos.

Evenimentul va constitui ocazia de a afla conditiile de finantare pentru Prioritatea 3.1/ Operatiunea C – Iluminat Public din Programul Operational Regional 2014-2020.

Categoriile principale de investitii care pot fi initiate de UAT-uri din mediul urban si sprijinite in cadrul acestei prioritati de investitii sunt:

  • inlocuirea lampilor cu un consum ridicat de energie electrica cu iluminat prin utilizarea unor lampi cu eficienta energetica ridicata, durata mare de viata si asigurarea confortului corespunzator (ex. LED), inclusiv prin reabilitarea instalatiilor electrice – stalpi, retele etc.;
  • achizitionarea/instalarea de sisteme de telegestiune a iluminatului public;
  • crearea/ extinderea/ reintregirea sistemului de iluminat p    ublic in localitatile urbane;
  • utilizarea surselor regenerabile de energie.

Pentru a imprima un caracter cat mai pragmatic acestui eveniment, in cadrul sesiunii de informare vor fi prezentate cateva exemple concrete de solutii tehnice moderne si proiecte de succes.

Pentru inscriere, va invitam sa completati Formularul de inregistrare.

Sursa: ADR NORD EST

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.