PREGATIREA in direct a PROIECTELOR IMM

PREGATIREA in direct a PROIECTELOR pentru NOILE LINII de

FINANTARE DISPONIBILE pentru intreprinzatorii si managerii IMM

~ CPS, Bucuresti, 5 iunie 2009 ~

In ajunul lansarii oficiale din data de 6 iunie 2009 a noilor linii de finantare pentru Cresterea Competitivitatii Economice (POS CCE), cu dedicatie speciala pentru sectorul IMM, pentru prima/ noua ta afacere oferim primul pachet unic integrat de sprijin, sub ghidajul tehnic al Platformei EU-RO Clearing Funds si cu sprijinul Consortiului Parteneriatului Strategic:

  1. diagrama completa a finantarilor accesabile si acompanierea/ghidarea solicitantului pana la depunerea proiectului pentru obtinerea finantarii nereturnabile/co-finantarii, in termeni optimi, ca plafon banesc si ca timp;
  2. demararea formarii intensive – certificarea educationala internationala brevetata prin Knowledge Management Institute – kminstiute.org, knomacons.ro pentru recrutare prompta in echipele de implementare/project management – HouseofEurope.ro;
  3. perfectarea componentei de marketing – comunicare – PR a investitiei pana la atingerea tintei ideale a beneficiarului – prin Phaeton Gala.
  4. aranjamentele contractual-juridice ale contractului/parteneriatului/caietul de sarcini sau oferta tehnica in achizitiile publice, oferite ca BONUS gratuit prin Reteaua „Warwick Legal Network” – deleanu.ro;

Sesiunea demonstrativa de ghidaj, asistenta si consultanta personalizata se va desfasura in ajunul lansarii noii linii IMM la sediul CPSBucuresti, 5 iunie 2009. Aceasta sesiune de formare va fi coordonata personal de reprezentantul IKMI pentru Europa de Est, Dl Octavian SERBAN, MBA la George Town University / Certified Knowledge Manager, Presedintele Agentiei Knomacons (knomacons.ro). Cuvant de deschidere: Presedintele Executiv al EUROLINK-House of Europe, Dl Sever AVRAM, Consultant in Relatii Publice si Lobby. Parteneri Media: CalendarEvenimente.ro, Tribuna Economica, NewsChannel.ro, Economie si Administratie Locala, Euroconsultanta-Ghidul Firmei, ClubAfaceri.ro, PRwave.ro, Finantare.ro, SmartFinancial.ro, SmartBank.ro, GhiseulBancar.ro, ComunicateMedia.ro, Comunicatii Mobile, StiriEvenimente.ro, Early Warning Support – Platforma “EU-RO Clearing Funds”.

Detalii si inscrieri, in limita celor 15 locuri disponibile: www.structuralFunds.ro, [email protected], tel: 021.2304997.

About Sever Avram

Sever AVRAM - coordonator general - Platforma de Actiune si Interventie Rapida a Societatii Civile in favoarea stimularii absorbtiei Fondurilor Europene "EU-RO Clearing Funds". A lucrat ca si consilier de afaceri publice pentru Comisia Europeana in Romania si a contribuit la elaborarea capitolului de politici sociale si dezvoltarea resurselor umane din cadrul Planului national de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana. Incepand cu anul 1996,  a activat ca si consultant si/sau trainer in domeniul institutiilor si fondurilor UE, al comunicarii, relatiilor publice si lobby-ului in cadrul a numeroase proiecte europene finantate direct de Comisia Europeana de la Bruxelles,  Departamentul de Stat al SUA, Open Society Institute, precum si de mari finantatori privati internationali sau autohtoni. In urma unui proiect PHARE pe care l-a coordonat, incepand cu anul 2004, se ocupa de organizarea sub egida Platformei CEFTAC (www.ceftac.ro) a “Zilei Europene a Concurentei si Competitivitatii in Romania” si a altor evenimente pentru mediul de afaceri. Din anul 2006, a avut initiative speciale legate de absorbtia fondurilor UE, incepand cu saloanele regionale si scolile de vara de la Constantza si Baile Sovata pana la cele doua editii deja desfasurate  ale Forumului Civic si de Afaceri pentru stimularea absorbtiei fondurilor UE (Bucuresti, in 2007 si 2008). Coordoneaza activitatea de consultanta pe proiecte a CPS (Consortiul Parteneritului Strategic) si a Atelierului Interactiv de Idei, Proiecte si Investitii Inovative (www.StructuralFunds.ro).  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.