Premii de 100.000 Euro pentru cele mai bune idei de afaceri din domeniul industriilor creative

industrii-creative.jpg

S-a dat startul inscrierilor pentru Creative Business Cup 2018, cea mai mare competitie internationala dedicata sectorului industriilor creative. Cele mai bune idei din domenii precum: design, arhitectura, arte si mestesuguri, publicitate, film, video si fotografie, artele spectacolului, muzica, moda, gastronomie, edituri si presa, radio si televiziune, software, aplicatii pe computer si publicatii virtuale, jucarii si jocuri pot câstiga premii si servicii in valoare de peste 100.000 de Euro.

Inscrierile se fac pana in 14 iunie completand cateva date despre ideea ta de business in formularul de inscriere si intra in competite alaturi de cele mai bune idei din domeniile industriilor creative: design, arhitectura, arte si mestesuguri, publicitate, film, video si fotografie, artele spectacolului, muzica, moda, gastronomie, edituri si presa, radio si televiziune, software, aplicatii pe computer si publicatii virtuale, jucarii si jocuri.

In cadrul competitiei, ai sansa sa obtii atat investitii, cat și premii si servicii in valoare de peste 100.000 de Euro, beneficiind in acelasi timp de expunere in mediul international de business, in fata investitorilor si partenerilor prezenti.

Prima etapa consta in selectarea a 5 antreprenori creativi, care vor primi consultanta in materie de business si finante si vor putea participa la workshop-uri de fundraising si pitching, pentru a se pregati de selectia finala.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.