Premiile pentru Promovarea Intreprinderilor Europene, in Romania

finantare-microintreprinderi.jpg

Comisia Europeana a lansat „Premiile pentru Promovarea Intreprinderilor Europene”, care identifica si recunosc cei mai de succes promotori ai intreprinderii si antreprenoriatului in Europa, expun cele mai bune politici si practici antreprenoriale, sporesc constientizarea valorii adaugate de antreprenoriat, incurajeaza si inspira potentialii antreprenori.

Prin aceasta initiativa, DG Intreprinderi si Industrie doreste sa rasplateasca initiativele care faciliteaza afacerile, in special prin recunoasterea importantei antreprenoriatului. Statele membre pot transmite propunerile pana la data de 1 iulie 2016.

In Romania, Punctul Unic de Contact pentru competitia „Premiile pentru Promovarea Intreprinderilor Europene” functioneaza in cadrul Ministerului Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, acesta avand atributii in organizarea etapei nationale a competitiei si promovarea castigatorilor la Comisia Europeana.

Termenul de depunere a solicitarilor de catre candidatii din Romania este de 20.06.2016.

Manualul operational, Formularul de canditatura si categoriile de premii ale competitei se gasesc pe site-urile www.economie.gov.ro; www.imm.oss.ro.

Coordonatele Punctului National de Contact sunt urmatoarele: Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, Calea Victoriei nr. 152, sector 1, cod 010096. Persoana de contact: Ovidiu Horatiu Voinea, tel. 021 20 25 288, 0755 024 885, 0722 527 393, e-mail: [email protected]

Informatii complete despre aceasta competitie puteti afla aici.

Sursa: Ministerului Economiei,Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.