Primaria Giurgiu a repartizat 91 de locuinte sociale, in doua imobile construite cu sprijin de la MDRAP

locuinte-regio.jpg

Un numar de 91 de familii din municipiul Giurgiu au primit locuinte sociale in cele doua blocuri care au fost finalizate saptamana trecuta, in prezent mai existand 56 de solicitanti, care au dosare complete, pe lista de asteptare, a declarat primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu.

“In municipiul Giurgiu, au existat peste doua mii de cereri pentru primirea unei locuinte sociale, dar in urma evaluarii cererilor si a verificarilor in teren a reiesit faptul ca 147 de dosare sunt complete. La final saptamanii trecute am terminat doua blocuri de locuinte si am repartizat 91 de apartamente, mai avem cinci cereri pe care le rezolvam din fondul locativ si mai raman 51 de cereri pe care le vom rezolva anul viitor, cand incepe constructia unui bloc nou in regie proprie si, astfel, vom rezolva toate solicitarile pentru repartizarea de locuinte sociale in municipiul Giurgiu”, a declarat edilul.

Acesta a spus ca imobilele cu garsonierele si apartamentele repartizate saptamana trecuta au fost construite in regie proprie de catre Primaria municipiului, dar si cu sprijin de la bugetul de stat. “Efortul financiar a fost unul substantial pentru ca 70 de apartamente au fost construite in regie proprie si pentru 21 de apartamente am primit sustinere financiara in proportie de 50 la suta de la MDRAP. in total a fost investita suma de 1, 2 milioane de euro”, a incheiat primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu.

Sursa: Administratie.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.