Propunere de parteneriat, Spania, Europa creativa

note-and-pen-1429039-m.jpg

Consiliul local al municipalitatii Manresa din regiunea spaniola Catalonia cauta parteneri pentru un proiect ce urmeaza sa fie depus ca aplicatie pentru cofinantare prin programul european „Europa creativa” 2014-2020.

Partenerii cautati sunt municipalitati din UE cu poduri monumente istorice, iar obiectivul acestei initiative este de a proiecta un iluminat artistic in jurul obiectivului si in imprejurimile acestuia in 3 orase europene, Manresa plus alte 2 localitati din alte 2 state membre. Astfel, arhitectura podului va fi pusa mai bine in valoare si va putea aduce un grad mai mare de constientizare privind patrimonial material si imaterial european ca o forma de respect pentru diversitatea culturala asociata unor astfel de monumente.

Rezultatul va fi co-crearea a trei opere de arta care pot fi impartite altor orase din spatiul comunitar interesate de acest subiect. Acest lucru va ajuta la imbunatatirea cooperarii intre artisti si va crea un sentiment de apartenenta la o comunitate transnationala de dezvoltatori de iluminat urban.

Termenul limita pentru manifestarea interesului pentru participare: 23 octombrie 2017; data limita pentru depunerea aplicatiei: 22 noiembrie 2017

Contact pentru detalii: dl Joan Espel, managerul proiectului, primaria Manresa,[email protected], tel: +34 93 878 24 22

Fisa de program

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.