Primaria Sectorului 6 ofera pana la 4,5 milioane de lei unui consultant care s-o ajute sa-si restructureze datoria publica

bani_numaratPrimaria Sectorului 6 Bucuresti a demarat procedura de selectie a unor consultanti care s-o ajute, pe de o parte, sa deruleze programul de reabilitare termica finantat de Banca Europeana de Investitii, iar pe de alta parte sa-i gaseasca noi surse de imprumuturi pentru refinantarea datoriei publice.

Procedura de atribuire va fi o negociere directa cu ofertantii, in urma careia se va incheia un acord-cadru cu castigatorul. Ulterior, in decurs de 4 ani, se vor incheia pana la 11 contracte subsecvente, a caror valoare totala estimata va fi intre 1,55 si 4,53 milioane de lei.

Ofertantii trebuie sa aiba media cifrei de afaceri globala pe ultimii 3 ani (fara anul in curs) de cel putin 1.500.000 lei.

Daca o asociere de operatori economici depune o candidature comuna, atunci situatia economica si financiara se demonstreaza prin luarea in considerare a resurselor tuturor membrilor asocierii.

Ofertantul (operatorul economic sau membrii asocierii impreuna) trebuie sa faca dovada ca a prestat in ultimii 3 ani impliniti la data termenului limita pentru depunerea ofertelor, minim un contract pentru autoritati publice (centrale sau locale) a carui valoare sa fie de minim 750.000 lei fara TVA.

De asemenea, ofertantii mai trebuie sa probeze ca au prestat pentru autoritatile contractante diverse servicii de consultanta financiara, dar si “Servicii de verificare a rapoartelor de analiza termica si energetica”.

Termenul-limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 30.12.2013, ora 12:00.

Deschiderea ofertelor va avea loc pe 7.01.2014, ora 11:00 la Serviciul Achizitii Publice, Directia Investitii, Bd Regiei nr. 6-8, Sector 6.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.