Primarul comunei Godeanu si un consilier APIA Mehedinti sunt suspecti intr-un dosar cu subventii ilegale

dna-cercetare1.jpg

dna-cercetareProcurorii DNA au decis retinerea pentru 24 de ore a unei functionare angajate la APIA Mehedinti pentru complicitate intr-un dosar de fonduri europene.

Astfel, Nutica Gidea este acuzata de savarsirea urmatoarelor infractiuni: complicitate la folosire sau prezentare cu rea-credinta de documente false, inexacte sau incomplete care are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri europene, complicitate la inselaciune, instigare la infractiunea de fals intelectual, fals material in inscrisuri oficiale si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Mai mult, procurorii DNA au decis si efectuarea controlului judiciar pe o durata de 60 de zile in ceea ce-l priveste pe primarul comunei Godeanu, judetul Mehedinti, Ion Gheorgheci. Acesta este acuzat de savarsirea, in forma continuata, a urmatoarelor infractiuni: folosire sau prezentare cu rea-credinta de documente false, inexacte sau incomplete care are ca rezultat obtinerea pe nedrept de europene, inselaciune, fals intelectual, fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals.

Mai multe detalii: Adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.