Producatorul de ambalaje Goldplast investeste 800.000 de euro in fabrica din Bistrita

8-goldplast-topoloveni.jpg

Producatorul de ambalaje si tevi din polietilena Goldplast din Bistrita, controlat de antreprenorul Ioan Stejerean, a accesat prin Programul Operational Regional 2014-2020 fonduri europene de 800.000 de euro pentru cresterea productivitatii companiei, cu 6% in primul an de implementare si cu 11% in urmatorii ani.

Compania, care activeaza de 26 de ani in industria prelucrarii maselor plastice, a ajuns anul trecut la afaceri de 14,5 mil. lei (3,2 mil. euro).

Aceasta investitie in noi utilaje va creste productia de ambalaje pentru retaileri si pentru utilizatorii din diverse ramuri ale industriei alimentare, materialelor de constructii, productiei de mobila, textile si incaltaminte.

Evolutia pietei in domeniul nostru de activitate este una aproape constanta, fapt imbucurator totusi, tinand cont de toate dificultatile pe care le-am intampinat noi si colegii nostri, din cauza restrictiilor impuse de taxele de mediu”, au declarat pentru ZF Transilvania reprezentantii companiei Goldplast Bistrita.

Compania fabrica si comercializeaza ambalaje din polietilena, folie pentru ambalat, sacose din polietilena, pungi si saci, dar si tevi de polietilena pentru transport si distributia de apa. Goldplast prelucreaza in jur de 2.000 de tone de polietilena pe an.

Sursa: Ziarul Financiar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.