Proiecte de peste 230 milioane de lei prin PNDL, cofinantate de Consiliul Judetean Suceava

lei00091bancnote-605x.jpg

Proiecte aprobate la finantare prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL) 2017 – 2020, in valoare totala de 232 milioane de lei, vor primi bani de la Consiliul Judetean Suceava pentru implementare, a anuntat seful institutiei, Gheorghe Flutur.

Este vorba despre noua proiecte pentru care CJ Suceava a aprobat in ultima sedinta a deliberativului suma de 7,92 milioane de lei, din care cofinantarea cea mai mare, de 1,4 milioane de lei, are ca destinatie modernizarea drumului judetean Tesna – Cosna, valoarea totala a investitiei fiind de 26,75 milioane de lei.

Printre proiectele mai mari ce vor fi realizate prin PNDL in exercitiul financiar 2017 – 2020 se mai numara modernizarea drumurilor judetene Vulturesti – Hartop, cu o cofinantare de 1,29 milioane de lei, respectiv Malini – Slatina – Gainesti, cu 1,25 milioane de lei.

Totodata, se vor moderniza drumurile judetene Urecheni – Timisesti – Boroaia, Valeni – Stanisoara – Iesle – limita cu judetul Neamt, Panaci – Bilbor, Radauti – Fratautii Vechi – Fratautii Noi – Bilca – Vicovu de Sus si Panaci – Glodu.

Flutur a precizat ca documentatiile tehnico-economice pentru aceste investitii au fost depuse la Ministerul Dezvoltarii Regionale in vederea semnarii contractelor de finantare.

Tot prin PNDL se va implementa proiectul ce vizeaza extinderea corpului de cladire la Centrul scolar de Educatie Incluziva “Sf. Andrei” din Gura Humorului, in valoare totala de 4,78 milioane de lei.

Sursa: Administratie.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.