“Profetii” stiintifice – 2012

Potrivit USA Today, preluata de revista on line The Globe, un grup de 41 de specialisti, profesori universitari din mai multe domenii ale stiintei, precum si experti cu capacitati cognitive si paranormale deosebite au elaborat o suma de predictii stiintifice pentru anii 2011-2012, bazate pe calcule probabilistice complexe, ca si pe o experienta, cercetare si studiu indelungate. Iata care sint principalele lor “profetii”:

Cataclismele naturale se vor inscrie pe un trend crescator, cu un maximum in 2012. E vorba despre cutremure, eruptii vulcanice masive, topirea calotei glaciare, ce va conduce la cresterea de aproape patru metri a oceanului planetar, disfunctionalitati ale cimpului electromagnetic si inversarea polilor magnetici terestri s.a., datorate unor alinieri de astre ceresti care maresc forta de atractie gravitationala a complexului Soare-Luna. Frecventa de rezonanta Schumann va creste, ceea ce va induce o senzatie de comprimare a timpului, fapt inregistrat inca din 1986. Ca urmare, ni se va parea ca timpul trece mult mai repede, un an din 1986 echivalind cu doi ani de acum. Activitatea solara (furtuni, explozii, radiatii) va atinge un maximum. Agresind cimpul electromagnetic terestru si creind fisuri ale acestuia, de unde pene de curent, dezechilibre gravitationale, anomalii in traseele de migratie a pasarilor si animalelor, dureri de cap, ameteli, greturi. Se va mari gaura din centura Van Allen, care protejeaza pamintul de radiatiile cosmice. Ceea ce va duce la o crestere a temperaturii, depopularea larga a unor zone etc.

Datorita acestor modificari, tot mai multi oameni isi vor descoperi capacitati extrasenzoriale, psihokinetice, magnetice, bioenergii s.a. Va creste procentul de vindecatori dintre acestia, iar aceasta forma de medicina neconventionala va fi cercetata tot mai atent si acceptata tot mai mult in spitale, centre de sanatate si chiar facultati. Tot pe plan medical, vom asista la descoperiri extraordinare, inclusiv in tratarea cancerului. Se vor descoperi noi remedii, in special pe baza de plante, vor aparea scanere mobile pentru diagnosticare rapida si aparate cu microelectrozi pentru analize individuale. Va fi descoperita o substanta foarte fina, eterica, formata din “microcelule” vizibile doar in spectre de frecvente, care uneste tot ce este viu. Este ceea ce hindusii numeau “prana”, sau “mana” vechilor evrei. Se va descoperi si o gena capabila sa incetineasca imbatrinirea. Toate acestea vor avea aplicatii spectaculoase in medicina.

In fizica, va fi descoperit bozonul Higgs, se va demonstra existenta unei multitudini de universuri paralele si faptul ca “viata nu este decit o proiectie si o tranzitie tridimensionala, intr-o unitate formata din 10 dimensiuni plus timpul, dintre care trei plus timpul sint cele terestre si ale universului pe care credem ca-l cunoastem”. Se va accepta stiintific ca exista viata dupa moarte, de unde o crestere a ratei sinuciderilor, dar si descurajarea unor conflicte armate majore.

Cei care conduc lumea vor incerca sa propuna un guvern mondial, o banca centrala unica, “electronica, inregistrabila si manipulabila prin cipuri aflate la purtator”, insignifiante ca marime. Economiile europene vor continua sa se prabuseasca una cite una, ceea ce va adinci criza mondiala. Numarul somerilor va creste ingrijorator, iar multi vor munci la domiciliu, in mediul on line de pilda, care va fi cel mai dezvoltat. Internetul va fi integrat intr-un sistem mai complex, iar noua tehnologie va fi integral implementata on line. Google va fi un colos mondial, care va permite supravegherea omenirii, va domina piata informatiei si se va ocupa si de sanatate (Google Body).

Se va ajunge la concluzia ca banii fizici nu mai pot face fata si se va incepe, in 2012, inlocuirea lor cu o moneda electronica universala. Omenirea va fi tot mai “plata”, tot mai amorfa. Vor aparea noi droguri, care vor contribui la hipnotizarea noii generatii, noi posibilitati de inrobire si indobitocire pe baza de entertainment, aproape fara reactii. Elitele noii generatii vor fi inregimentate de marile concerne.

Nu va incepe nici un razboi mondial, desi vor exista amenintari numeroase, dar statele puternice se vor concentra pe impartirea zonelor de influenta ale planetei, in special in Africa si lumea musulmana. Daca impartirea lumii va esua, iar criza va continua, in 2012 va fi posibila si inceperea unui razboi. Se va descoperi o noua arma, foarte puternica, de natura psihologica. Ea va putea controla la distanta indivizi sau comunitati, prin intermediul unor unde ce nu au mai fost folosite. Obama va pierde din popularitate. Populatia va atinge sapte miliarde de indivizi si se va pune deschis problema unui program de reducere a populatiei.

Din punct de vedere religios, Biserica Catolica va continua sa fie discreditata de catre cei care doresc o singura religie, de tip New Age. Se va cauta identificarea Antichristului, a Armaghedonului si a unui nou Mesia. Omenirea va fi condusa de forte oculte, carora li se vor opune musulmanii, hindusii si budistii.

Va fi conceput un program avansat de dezvoltare a energiilor neconventionale (solare, eoliene s.a.) si inlocuirea combustibililor fosili. De asemenea, inmagazinarea energiilor de orice fel va lua un nou avint. Se va descoperi ca energia in stare pura poate fi manipulata cu ajutorul gindului si ca “microcurentii din creierul uman pot actiona ca niste «trepte de viteza» ce pot multiplica energii foarte puternice”. Dar acest domeniu se va dezvolta mai mult dupa 2012.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.