Copii si tineri promotori ai societatii civile

ATENTIONARE: Acest program nu este activ in acest moment!

Introducere

FDSC si ICDI Olanda cu finantarea Ministerului de Afaceri de Externe din Olanda prin programul MATRA sprijina dezvoltarea abilitatilor de viata pentru copiii si tinerii din Romania prin acordarea de finantari pentru dezvoltarea de de microproiecte in cadrul programului “Instruire si sprijin pentru dezvoltarea abilitatilor de viata (“lifeskills”) ale copiilor si tinerilor”.

Obiectivele programului

Microproiectele ce vor fi finantate in cadrul acestui program au ca obiectiv sprijinirea copiilor si tinerilor sa isi dezvolte abilitatile de viata necesare unei mai bune integrari in societate.

Solicitanti eligibili

Sunt eligibile sa depuna propuneri de proiecte spre finantare doar organizatiile si institutiile publice de invatamant ai caror reprezentanti au participat la sesiunile de instruire organizate de catre FDSC in una din cele 8 locatii stabilite la nivel national.

Activitati eligibile

Activitatile ce pot fi finantate pot include, insa nu se limiteaza la: ateliere, ore de curs, activitati in natura, tabere, intalniri, etc.

Activitatile propuse in micro-proiecte trebuie sa reflecte obiectivul proiectului si suma solicitata pentru finantarea activitatilor.

Conditii de finantare

Valoarea maxima cu care poate fi finantat un proiect este de 1000 euro. Contributia aplicantului nu este obligatorie si poate include (dupa caz) si costuri in natura.

Microproiectele trebuie sa sustina dezvoltarea uneia sau a mai multor abilitati de viata si trebuie sa se adreseze unui grup tinta bine definit.

Durata maxima a unui proiect nu poate fi mai mare de 10 luni, cu incepere de la 1 iulie 2007. Data limita la care poate fi finalizat un proiect este 31 mai 2008.

Termene limita

Data limita pentru trimiterea aplicatiilor pentru programul de instruire este
18 mai 2007. Formularul de aplicatie trebuie completat electronic in limba romana, iar aplicatia trebuie trimisa catre FDSC, pe fax la numarul 021/310 01 80 sau e-mail [email protected], persoana de contact Diana Berceanu.

Finantator: ICDI Olanda | FDSC | Ministerul Afacerilor Externe a Olandei
Sursa: Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile
Informatii suplimentare
Folositi instrumentele urmatoare pentru a obtine detalii complete despre acest program de finantare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.