Finantare nerambursabila asociatiilor si fundatiilor care organizeaza programe/proiecte culturale in judetul Mures

ATENTIONARE: Acest program nu este activ in acest moment!

Solicitanti eligibili

CJ Mures acorda finantare nerambursabila asociatiilor si fundatiilor romane cu personalitate juridica, altor organizatii neguvernamentale fara scop lucrativ, precum si persoanelor fizice, care initiaza si organizeaza programe/proiecte culturale in judetul Mures.

Activitati eligibile

Domeniile culturale pentru care se acorda finantari nerambursabile sunt urmatoarele:

  • Arte vizuale: expozitii, tabere de creatie cu participare nationala sau internationala (cel putin 4 participanti confirmati sa fie din strainatate);
  • Arte ale spectacolului: festivaluri, serbari campenesti, datini si obiceiuri, targuri traditionale nationale si internationale cu promovarea mostenirii culturale locale;
  • Sesiuni stiintifice, conferinte si seminarii cu participare nationala si internationala;
  • Participare la expozitii, spectacole, festivaluri, sesiuni stiintifice, conferinte si seminarii internationale (se va prezenta scrisoarea de acceptare din partea organizatorului/organizatorilor), cu mentionarea sprijinului financiar al Consiliului Judetean Mures;
  • Punerea in circulatie a unor lucrari, pe diferite suporturi, care promoveaza patrimoniul cultural judetean in circuitul cultural national si international.

Conditii de finantare

Suma totala disponibila oferita de Consiliul Judetean Mures pentru finantarea nerambursabila a programelor/proiectelor culturale din judetul Mures este de 300.000 lei.

Finantarile nerambursabile se acorda pentru co-finantarea unor programe/proiecte culturale, dar nu mai mult de 90% din cheltuielile totale eligibile.

Consiliul Judetean subventioneaza actiunea culturala si nu functionarea asociatiilor si fundatiilor romane cu personalitate juridica, altor organizatii neguvernamentale fara scop lucrativ, care initiaza si organizeaza programe/proiecte culturale in judetul Mures.

Termene limita

Termenul limita pentru primirea cererilor de finantare nerambursabila este
30 martie 2007, ora 16.00.

Solicitantii vor putea depune documentatia prevazuta in ghidul solicitantului la registratura Consiliului Judetean Mures, Tg. Mures, str. Primariei nr. 2.

Finantator: Consiliul Judetean Mures
Sursa: Consiliul Judetean Mures
Informatii suplimentare
Folositi instrumentele urmatoare pentru a obtine detalii complete despre acest program de finantare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.