Programul de subventii pentru proiecte de comunicare pentru anul 2011

Bani pentru proiecte de comunicare

Introducere

Parlamentul European a lansat, printr-un apel de propuneri de proiecte, programul de subventii pentru proiecte cu implementare in anul 2011 in domeniile:
– programe de televiziune;
– programe radio;
– activitati specifice retelei internet.

Solicitanti eligibili

Apelul urmareste identificarea unor proiecte propuse de organizatii sau institutii din statele membre ale Uniunii Europene si care sa contribuie la o mai buna intelegere de catre cetatenii europeni a rolului si functionarii Parlamentului European si sa incurajeze participarea acestora la procesele decizionale la nivel european.

Conditii de finantare
Fiecare subventie acordata in domeniul programelor de televiziune va acoperi maximum 60% din costurile totale eligibile prezentate in estimarea bugetara din formularul de aplicatie. Valoarea totala a subventiei solicitate de la Parlamentul European nu va fi mai mica de 150.000 € si nici nu va fi mai mare de 400.000 €.

Fiecare subventie acordata in domeniul programelor radio va acoperi maximum 70% din costurile totale eligibile prezentate in estimarea bugetara din formularul de aplicatie. Valoarea totala a subventiei solicitate de la Parlamentul European nu va fi mai mica de 30.000 € si nici nu va fi mai mare de 80.000 €.

Fiecare subventie acordata in domeniul activitatilor specifice retelei internet va acoperi maximum 75% din costurile totale eligibile prezentate in estimarea bugetara din formularul de aplicatie. Valoarea totala a subventiei solicitate de la Parlamentul European nu va fi mai mica de 30.000 € si nici nu va fi mai mare de 150.000 €.

Termene limita

Termenul limita de depunere a proiectelor: 18 octombrie 2010.

Finantator: Parlamentul European
Sursa: Europa.eu
Informatii suplimentare
Folositi instrumentele urmatoare pentru a obtine detalii complete despre acest program de finantare
Nu exista nici un instrument.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top