Programul pentru sprijinirea transferului afacerilor 2008

Introducere

Prin Ordinul nr. 722 din 30 mai 2008 al Ministrului pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale, domnul Ioan Ovidiu Silaghi, publicat in Monitorul Oficial nr. 428 din 6 iunie 2008, a devenit operational Programul pentru sprijinirea transferului afacerilor.

Obiectivele programului

Obiectivul Programului il constituie asigurarea continuitatii ideilor si practicilor comerciale, pentru mentinerea locurilor de munca si stimularea activitatilor economice.

Programul urmareste: sprijinirea transferului prin sustinerea integrala a cheltuielilor cu privire la taxele si tarifele necesare realizarii transferului afacerilor.

Solicitanti eligibili

Beneficiarii eligibili sunt operatori economici – intreprinderi mici si mijlocii (societati comerciale/ societati cooperative/ persoane fizice care desfasoara activitati economice in mod independent).

Activitati eligibile

Prin Program se sustin integral prin alocatie financiara nerambursabila, cheltuielile pentru plata taxelor si tarifelor necesare operatiunii de transfer a societatilor comerciale/ societatilor cooperative/ persoanelor fizice care desfasoara activitati economice in mod independent sau care au efectuat transferul afacerii inainte de intrarea in vigoare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 44/2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale si intreprinderi familiale.

Conditii de finantare

Bugetul alocat pentru anul 2008 este de 200.000 lei, suma ce va fi utilizata pentru acordarea alocatiilor financiare nerambursabile.

Termene limita

Termenul limita al acestui program este 31 octombrie 2008.

Finantator: Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale
Sursa: Oficiului teritorial pentru intreprinderi mici si mijlocii si cooperatie Constanta
Informatii suplimentare
Folositi instrumentele urmatoare pentru a obtine detalii complete despre acest program de finantare
Nu exista nici un instrument.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top