Fondul de urgenta

Introducere

Fundatia Soros Romania anunta lansarea unei competitii de proiecte pentru prima etapa a finantarilor din “Fondul de urgenta”, un program international creat de George Soros pentru atenuarea efectelor negative ale crizei economice mondiale in Europa Centrala, de Est si Sud-Est si Asia Centrala.

Solicitanti eligibili

Sunt eligibile organizatiile non-guvernamentale si non-profit, precum si institutiile publice (ex: scoli, teatre, case de cultura, centre de asistenta sociala etc) care au in portofoliul de activitate proiecte destinate grupurilor vulnerabile afectate in prezent de criza.

Activitati eligibile

Vor avea prioritate proiectele a caror implementare poate incepe imediat si care au potentialul de a produce efecte vizibile in viata persoanelor carora li se adreseaza.

Exemple de initiative care pot fi sprijinite prin “Fondul de urgenta”: programe educationale sau de sanatate pentru copiii apartinand grupurilor vulnerabile, implementarea de tehnici vocationale creative, de instruire profesionala, pentru persoanele fara locuri de munca, proiecte destinate nevoilor urgente de dezvoltare si imbunatatire a calitatii vietii tinerilor, proiecte de sprijinire a institutiilor culturale cu o situatie financiara precara, care risca sa fie inchise etc.

Conditii de finantare
Suma totala alocata pentru aceasta prima runda este de 200.000 USD. Valoarea maxima ce poate fi solicitata pentru un proiect este de 25.000 USD (echivalentul in RON).
Termene limita

Termenul limita pentru primirea propunerilor este 01 iulie 2009, orele 17:00.

Finantator: Fundatia Soros
Sursa: Fundatia Soros Romania
Informatii suplimentare
Folositi instrumentele urmatoare pentru a obtine detalii complete despre acest program de finantare
Nu exista nici un instrument.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.