Programul national de restaurare “Patrimoniu in pericol” – 2009

Introducere

Ministerul Culturii, Cultelor si Patrimoniului National anunta deschiderea finantarilor prin programul national de restaurare “Patrimoniu in pericol”, anul 2009.

Obiectivele programului

Programul “Patrimoniu in pericol” are ca obiectiv restaurarea monumentelor de arhitectura populara aflate in muzeele din aer liber, precum si a bunurilor care fac parte din patrimoniului cultural national mobil, aflate in colectiile muzeale.

Solicitanti eligibili

Solicitanti eligibili pentru finantare sunt institutiile muzeale.

Finantarea prin intermediul acestui program, se face pe baza unor proiecte intocmite de catre specialistii din muzee. Solicitantii trebuie sa se inregistreze in Sistemul Electronic al Achizitiilor Publice (SEAP).

Conditii de finantare
Suma alocata pentru 2009 este de 1.000.000 de lei. Fondurile vor fi alocate in trimestrele al II-lea si al III-lea, ale anului in curs.
Termene limita

Decontarea lucrarilor finantate de Ministerul Culturii, Cultelor si Patrimoniului National se va finaliza pana la data de 30 octombrie 2009.

Institutiile muzeale interesate sunt rugate sa depuna/trimita documentatia necesara obtinerii de fonduri, anume: solicitarea de finantare, descrierea proiectului/proiectelor de restaurare, devizul detaliat al lucrarilor, la sediul Ministerului Culturii,Cultelor si Patrimoniului National, situat in sos. Kiseleff, nr. 30, sector 1, Bucuresti, pentru Directia Muzee, Colectii si Arte Vizuale.

Finantator: Ministerul Culturii, Cultelor si Patrimoniului National
Sursa: Ministerul Culturii, Cultelor si Patrimoniului National
Informatii suplimentare
Folositi instrumentele urmatoare pentru a obtine detalii complete despre acest program de finantare
Nu exista nici un instrument.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.