ESPON: Apel pentru propuneri de proiecte privind Platforma stiintifica ESPON – Prioritatea 3 “Platforma si instrumente stiintifice” – Faza II ESPON Database

Bani pentru cercetarea teritoriului european – metodologie

Introducere

Programul ESPON 2013 finanteaza cercetarea teritoriului european (elaborarea de studii, cercetari aplicate, analize focalizate, instrumente stiintifice, furnizarea de informatii, etc.), sprijinind, astfel, formularea politicilor care vizeaza coeziunea si dezvoltarea durabila a teritoriului european.

Obiectivele programului

Platforma stiintifica ESPON reprezinta elementul central al bazei de cunostinte dezvoltata prin Programul ESPON 2013. Proiectele derulate in cadrul acestei prioritati vor contribui cu date si metodologii la calitatea datelor privind procesele de dezvoltare. De asemenea, vor contribui la consolidarea datelor la nivel european, a indicatorilor si instrumentelor care sustin comunitatea stiintifica din domeniul stiintelor teritoriale de la nivel european.

Solicitanti eligibili

Sunt eligibile pentru finantare organismele publice sau de drept public si organismele private din domeniul cercetarii (in principal universitati si institute de cercetare).

Conditii de finantare
Bugetul disponibil pentru proiectul ESPON Database Faza II este de 1.300.000 euro. Va fi selectata o singura propunere de proiect.
Termene limita

Termenul limita pentru transmiterea propunerilor de proiecte este 19 octombrie 2010.

Finantator: Uniunea Europeana
Sursa: www.espon.eu
Informatii suplimentare
Folositi instrumentele urmatoare pentru a obtine detalii complete despre acest program de finantare
Nu exista nici un instrument.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.