Program cu pana la 200.000 euro pentru startup-uri aflate la inceput

Startarium.Inc_.jpg

Startarium lanseaza un program de sustinere si crestere a startup-urilor din ecosistemul antreprenorial romanesc, cu o durata de 12 luni si o investitie de peste 200.000 euro, la care vor avea acces 5 echipe selectate finaliste. Programul se adreseaza initiativelor antreprenoriale care se gasesc la inceputul stadiului operational (post-prototipare). Ce alte conditii trebuie sa indeplineasca firmele.

Echipele trebuie sa fie formate din minim doua – maxim patru persoane, aflate in cautare de resurse financiare si logistice suplimentare, noi parteneri si directii de dezvoltare sau chiar alte piete pentru produsele lor.

Sesiunea de aplicatii este deschisa pana la 1 august, iar procesul de selectie va avea mai multe etape, pentru a alege doar cele mai puternice 5 echipe care sa inceapa drumul spre urmatorul nivel al afacerii lor.

Fiecare echipa va primi 6.000 de euro, acces nelimitat la spatiul Impact Hub timp de 12 luni, un toolkit de produse, servicii si suport 100% personalizate pe nevoile specifice avute, precum si acces la o lista impresionanta de mentori, investitori, traineri si antreprenori, valoarea totala a pachetului ridicandu-se astfel la 40.000 de euro.

Mai multe informatii despre Startarium.Inc, criteriile de eligibilitate precum si despre pasii necesari pentru a aplica la program pot fi regasite aici.

Startarium.Inc reuneste in lista sa de mentori profesionisti de top care vor insoti echipele participante in drumul lor spre crestere, impartasind propriile experiente de succes. Printre oamenii care vor juca un rol important in selectia si progresul echipelor participante se numara Sergiu Negut (Business Angel si Decan MSM Romania), Iulian Circiumaru (Co-fondator 7Card), Catalin Rusu (Chief Creative Partner & CEO Rusu-Bortun), Michal Szczurek (CEO ING Bank), Catalin Vasile (Head of Advisory Channels Management ING Bank), Vlad Craioveanu (CEO Impact Hub), Elisabeta Moraru (Country Business Development Manager Google), Ana Maria Andronic (Head of Intellectual Property & Technology DLA Piper) si Daniel Llano Manibardo (Retail Banking Director, ING Bank).

„Ne-am dat seama, dupa zeci de mii de conturi bancare deschise, ca antreprenorii la inceput de drum au nevoie in primul rand de sustinere. Fie ca vorbim despre oameni care sa ii ajute sa vada solutii sau oameni care sa le dea informatii specializate, trebuie sa le fim aproape. Startarium.Inc are toate ingredientele necesare pentru a ajuta un startup sa creasca.” (Catalin Vasile, Head of Advisory Channels Management ING Bank).

Sursa: Startupcafe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.