Programe de finantare in 2013 pentru tinerii intreprinzatori si firmele din Romania

Ca in fiecare an, tinerii intreprinzatori si firmele din Romania pot lua bani nerambursabili prin programele cu finantare de la bugetul de stat. Deocamdata AIPPIMM se afla in proces de reorganizare si programele pentru tineri antreprenori si IMM-uri vor fi trecute in sarcina Ministerului. Astfel pot interveni schimbari in cadrul implementarii programelor.

Cel mai devreme, la sfarsitul lunii februarie, va aparea lista cu programele previzionate pe anul 2013.

Astfel avem urmatoarele programe pentru tinerii intreprinzatori si firmele din Romania:

I. Programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri – anuntat in 2011, lansat in februarie 2012 (deocamdata nu este anuntat pentru 2013)

Pot beneficia de prevederile Programului: persoanele fizice, intreprinzatori debutanti, cu varsta de pana la 35 de ani.

Alocatie financiara nerambursabila reprezentand cel mult 50%, dar nu mai mult de 10.000 euro.

Bugetul pe 2012 a fost de 21 mil lei, marit la 31 mil lei.

II. Programul national multianual pe perioada 2002 – 2012 pentru sustinerea mestesugurilor si artizanatului – lansat in martie 2012

Solicitanti eligibili: intreprinderi mici si mijlocii din domeniul comertului si serviciilor care au cel putin 1 an calendaristic  de la infiintare la data completarii on line a formularului de preselectie.

Activitati eligibile: participari la targuri si expozitii organizate in tara, cu stand propriu sau in asociere cu alti operatori economici;  participari la targuri si expozitii internationale, organizate in strainatate, cu stand propriu sau in asociere cu alti operatori economici;  instruire in domeniile de arta populara si mestesug; elaborarea si productia de materiale tiparite de promovare a produselor de arta populara, artizanat si a mestesugurilor; realizarea unui site pentru prezentarea activitatii solicitantului; vanzarea on-line a produselor cu specific mestesugaresc si artizanal; achizitionarea de echipamente.

Valoarea AFN acordata este egala cu echivalentul a maximum 90%, din valoarea cheltuielilor eligibile efectuate (exclusiv TVA), dar fara sa depaseasca suma de 20.000 lei.

Bugetul programului pe 2012 – 1 mil lei.
 
III. Programul pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor si facilitarea accesului la finantare – START  – lansat in martie 2012, etapa 1  si  mai 2012, etapa 2

Programul se deruleaza in doua stadii, respectiv:

Etapa 1 – Organizarea de workshopuri de pregatire antreprenoriala  UNCTAD /  EMPRETEC pentru sprijinirea dezvoltarii IMM, – 800.000 lei repartizati in mod egal celor 8 Oficii aflate in subordinea Agentiei.

Etapa 2 – Finantarea implementarii celor mai bune planuri de afaceri prin Alocatie Financiara Nerambursabila in limita bugetului alocat – 9.200.000 lei – buget marit la 19.2 mil lei.

La etapa II pot participa doar beneficiarii care au absolvit cursurile Empretec organizate in etapa I.

Pentru finantarea implementarii celor mai bune planuri de afaceri prin Alocatie Financiara Nerambursabila in limita bugetului alocat pot beneficia de prevederile Programului societatile comerciale (microintreprinderi, intreprinderi mici si mijlocii) care au cel mult 2 ani de la inregistrare la Registrul Comertului la data completarii online a formularului de preselectie

Alocatie Financiara Nerambursabila – maxim 70% din valoarea cheltuielilor eligibile aferente proiectului, dar nu mai mult de 100.000 lei/beneficiar.

IV. Programul de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata – lansat in luna iunie 2012

Solicitanti eligibili – intreprinderi mici si mijlocii din domeniul comertului si serviciilor care au cel putin 1 an calendaristic  de la infiintare la data completarii on line a formularului de preselectie.

Activitati eligibile: achizitii de active corporale si necorporale specifice domeniului de activitate, inclusiv implementare ISO.

Buget pe 2012 – 7 mil lei, marit apoi la 17 mil lei.

Prin Program, beneficiarii eligibili primesc o valoare a AFN de maximum: 80% pentru microintreprinderi, 70% pentru intreprinderi mici si 60% pentru intreprinderi mijlocii din valoarea totala a cheltuielilor eligibile efectuate (exclusiv TVA). Valoarea maxima a AFN nu poate depasi suma de 100.000 lei pentru fiecare beneficiar.

Pentru toate proiectele de mai sus, cheltuielile cu consultanta sunt eligibile – maxim 10% din valoarea eligibila a proiectului.

Va invitam sa completati acest formular daca doriti sa intrati in legatura cu un consultant specializat pentru a aplica la aceste programe nationale.

163 thoughts on “Programe de finantare in 2013 pentru tinerii intreprinzatori si firmele din Romania”

 1. Costin spune:

  Buna ziua, numele meu este Costin si as vrea sa va adresez o intrebare. Am o mini-ferma de vaci cu lapte si as vrea sa extind afacerea. Ce trebuie sa fac? Multumesc. Stima.

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua,

   Va rugam sa parcurgeti pasii descrisi la adresa http://cerere.finantare.ro/. In functie de informatiile trimise, veti putea intra in legatura cu un consultant specializat care va va oferi asistenta in dezvoltarea ideii dumneavoastra de proiect.

   Mult succes!
   Echipa Finantare.ro

 2. Diana spune:

  Ce programe de finantare pentru productie (achizitionare echipamente) vor fi lansate in perioada urmatoare? Multumesc.

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua,

   In perioada urmatoare nu vor mai lansate multe programe, in general vorbind. Din sursele noastre, ar trebui sa se relanseze, tot in acest an, programul dedicat tinerilor intreprinzatori. Programul pentru servicii de piata si START vor fi relansate, cu siguranta, insa abia in 2015.

   Va recomandam sa urmariti constant si aceasta sectiune, Calendar Granturi: https://www.finantare.ro/calendar-granturi , unde publicam si alte surse de finantare care pot aparea si pot fi de interes pt ceea ce doriti dvs.

   Mult succes!
   Echipa Finantare.ro

 3. Petroiu Catalin spune:

  I need information about a ski slope. We have land for it but I want to know if I can get European funds.

 4. baranga ionut spune:

  buna ziua.am 20 de ani si as dori sa infiintez o ferma de vaci.daca ma puteti ajuta astept un raspuns

 5. nelu spune:

  Buna ziua. Ma numesc Nelu actualmente lucrez in Italia si din martie doresc sa ma retrag acasa. Am 30 ani si imi ajung 10 ani de strainatate. Asi dori sa-mi deschid o ferma de curcani pentru carne si va rog daca se poate sa ma indrumati cum asi putea obtine fonduri nerambursabile. Ferma o deschid in aprilie 2014 cu un efectiv de 400-500 pui curca, dar asi dori sa o maresc. Va multumesc Cu stima si mult respect Nelu

 6. raciala dorin spune:

  buna ziua ,ma numesc raciala dorin am 23 de ani si sunt di calarasi si asi dori sa stiu daca pot optine fonduri pentru a construi o ferme cu vaci …….. si asi dori sa mai mentin ca zona este cu un potential mare va multumesc pentru antelegere.

 7. Costea Elena spune:

  Buna ziua numele meu este Costea Elena am 21 de ani sunt studenta si as dori sa imi deschid o pensiune la munte si vreau sa stiu daca pot face prin fonduri europene nerambursabile?

 8. Celeapca Aexandru Ionut spune:

  Asi dori sa fac o ferma si am nevoie de sprijul Dumneavoastra si de increderea la care visez.VA Multumesc .

 9. Loredana Buroaga spune:

  Buna,

  As vrea sa stiu daca pot accesa fonduri europene pentru infiintarea unei firmei care sa aiba ca obiect de activitate recilarea maselor plastice.Din cate am inteles ar exista si un program special pentru studenti insa nu am foarte multe informatii despre acesta.Daca ma pueti ajuta,astept raspuns.

  Va multumesc!

 10. ilie spune:

  buna ma numesc ilie sant din bistrita am 8 hectare de pamant 4 vacii 6 porcii si mar interesa sa vad cate UDE-urii fac cu totate astea pentru proiectul de 40000 de mii de euro

 11. Cristian Cosmin spune:

  Buna ziua ! Doresc sa cunosc mai multe detalii despre fondurile aloccate pentru cresterea animalelor , capre si prepelite in special ! multumesc astept raspuns !

 12. Marian spune:

  pot optine bani ne rambursabili pentru un service auto?

 13. simion bodnar spune:

  sunt simion bodnar din maramures , ma-r interesa daca as putea obtine credite nerambursabile pentru un studio foto?
  multumesc

 14. csiki irma spune:

  buna ziua
  as vrea sa stiu de ce nu este ceva subventii nerambursabile pentru tineri care au pinit ani 42 ?sau nu santem ….tinerii?
  multumesc

 15. IOAN CAMELIA spune:

  Buna ziua. As dori sa aflu cum pot beneficia de fonduri pentru tinerii agricultori. Mentionez ca atat eu cat si sotul meu avem 38 de ani, am cumparat o casa la tara si mai multe utilaje agricole. In speranta ca ma puteti ajuta, va multumesc anticipat

 16. Enusca Virgil spune:

  Vreau sa construiesc un pod peste canalul Dunare -Marea neagra cu fonduri nerambursabile in zona Mamaia-sat Hanul Piratilor

 17. Buna ziua

  Am 25 de ani de doi ani am o firma care se ocupa de export de carne, as dorii sa știu dacă pot sa iau finanțare pentru un proiecte de comerț dacă am și contracte semnate.

  Va multumesc

 18. Sime Maria spune:

  Buna seara,
  As dori sa va intreb care sunt sansele pentru primirea fondurilor europene in vederea deschiderii unui mini club/centru pentru copii( in care sa poate invata limbi straine, dans, muzica,balet,) sau ceva gen afterschool pt copii unde pot avea diferite activitati ; sau un spatiu de joaca si organizare evenimente pt cei mici intr-un mediu rural..mentionez ca nu mai este nimic de acest gen in comuna si copii au nevoie de asa ceva. Exista finatare cu fonduri UE nerambursabile sau alta variata de sustinere finaciara din partae statului pt asemenea proiecte???
  Va multumesc anticipat!

 19. Cristian Z spune:

  Buna ziua, acum circa 2 luni de zile am accesat fondurile de la stat pentru tineri debutanti ( SRL – D ) avand un proiect bine pus la punct am avut succes si am reusit. Intrebarea mea este urmatoarea avand in vedere ca in momentul de fata sunt administrator la 2 societati comerciale, este posibil sa acceseze vreun program pentru deschiderea unui salon de infrumusetare ?

  Daca da astept un raspuns din partea dumneavoastra.

  Cu stima, Cristian.

 20. tudor tudor spune:

  Buna ziua ma numesc doboes tudor 42 ani din sighetu-marmatiei maramures,as dori sa obtin fonduri de finantare nerambursabile sau ramburasbile in timp pentru Linie Reciclare plastice PET PP aluminiu,sticla , hartie.etc.M-am interesat si stiu ca nu se face deocamdata in zona noastra recilarea plasticelor CE doresc sa stiu momentan detin o proprietate (Hala Productie) cu firma la zi ca fiind situata in zona industriala Zona 1 cu o suprafata 980 m2 ,am inceput o afacere cu boltari dar nu mi-a mers prea bine si doresc sa stiu daca as putea sa primesc fonduri pentru inceperea unui nou proiect de afacere.Multumesc

 21. Andrei spune:

  Buna seara! As vrea sa stiu daca o persoana de nationalitate italiana ar putea obtine un credit in Romania , de cel putin 500.000 euro pt investitii in domeniul imobiliar. Posibilitate de garantie cu imobile a caror valoare depasesc 500.000 euro…momentan in italia e greu de obtinut acesti bani.Daca ma puteti ajuta cu aceasta informatie si care ar fi conditiile obtinerii creditului , adresa mea de email e [email protected] . Va multumesc !

 22. igor spune:

  Buna Ziua.
  Doresc sa deschid o afacere de productie in domeniul feroviar (servicii de proiectare, prelucrari mecanice,montaj + predare produs finit).Afacerea se deruleaza conform unui proiect al clientului sau proiect propriu.
  1)Am 29 de ani.Inginer.Este prima afacere pe care incerc sa o derulez.Inca nu am deschisa o firma (am inceput derularea actelor).
  2) Sunt in trataive de achizitionare a unui teren cu destinatie industriala in Bucuresti.
  3) Dupa achizitionarea terenului se va incepe dupa mijloacele banesti proprii constructia unei hale.
  4) Pana in momentul de fata am inceput sa achizitionez utilaje (strung,freza) second hand care vor fi depozitate intr-un loc iar dupa fnalizarea halei vor fi aduse in noua locatie.
  Rog mult sa ma ajutati cum pot beneficia de fonduri nerambursabile sau alte surse de finantare din aceste programe.Imi este frica de un compromis: sa construiesc hala dar sa nu pot derula afacerea din lipsa de fonduri pentru achizitionarea de utilaje.
  As dori sa primesc o consultare luand in considerare ca dispun de finante proprii dar nu suficienta pentru a porni afacerea la cheie.
  Va multumesc.

 23. Alexandru spune:

  Buna ziua… Am 22 de ani, sunt student. As vrea sa stiu daca este posibil sa obtin finantare pentru un magazin de articole de imbracaminte?

 24. vlad spune:

  Buna ziua ! am 22 de ani sunt student si as dori sa imi deschid o afacere gen covrigarie / saormarie. Care ar fii sansele sa fiu ajutat putin prin fonduri nerambursabile ?

 25. marian spune:

  buna ziua! am vazut ca exista posibilitatea de a ridica o pensiune la tara,pe bani europeni,si as vrea sa accesez si eu aceste fonduri ca sa construiesc o pensiune,intr-o comuna din jud iasi,si as dori daca as putea vorbi cu un consultant,ca sami spuna care este metotologia pentru acesarea acestor fonduri multumesc!

 26. faut spune:

  As dori mai multe informatii despre pers fizice puntru aobtine fonduri europene,an sensul dechideri o firma cu profit

 27. negru danut spune:

  Vreau sa imi deschid o micro-ferma. Credeti ca ma puteti ajuta? 0748227790

 28. corina negoianu spune:

  buna ziua…as vrea sa stiu daca cum as putea pbtine fonduri europene pentru a mi deschide un salon de coafura!!!precizez ca am 27 de ani!va multumesc

 29. Adalbert spune:

  Buna ziua,

  Am intreprindere individuala (30 ani), ca activitate un Webshop. Ma intereseaza un program de dezvoltare/credit de “investitii“ pentru marire portofoliu, stoc, marketing etc… Exista asaceva, ce imi recomandati?
  Va multumesc anticipat.

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua!

   Pentru finantarea activitatilor comerciale exista programul Comert Acesta se reia in fiecare an si este finantat de Guvern.

   Sfatul nostru este sa va pregatiti din timp un plan de afaceri solid.

   Daca aveti nevoie de un consultant, va recomandam sa depuneti o cerere de finantare aici: http://cerere.finantare.ro/ si veti fi contactat in cel mai scurt timp de un expert in accesarea de fonduri guvernamentale.

   Mult succes!
   Echipa Finantare.ro

 30. Dorin Hruban spune:

  Buna ziua.Numele meu este Dorin HRUBAN si as dori sa stiu daca as primi finantare pt achizitionarea unor utilaje pt prelucrarea sticlei (executie usi de sticla oglinzi,etc)

 31. bogdan florin spune:

  Buna ziua!
  As dori sa aflu daca primesc fonduri europene pentru infiintarea unei afaceri pentru vandut kurtos kalacs prin tara.Mentionez ca am 18 ani.
  Multumesc anticipat.

 32. Radu Mircea spune:

  Buna ziua ! Ma numesc Radu Mircea si as dori sa stiu daca as primi acesti banii pentru deschiderea unei sali de sporturi ! Mentionez ca am 22 de ani !

 33. oprea liviu spune:

  buna lucrez sculptura in lemn de 8 ani as dori da infiintez o firma sa produc mobilier artistic in mediul rular am 27 de ani.de unde trebuie sa incep?multumesc

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua!

   Depinde in primul rand de tipul de mobilier “artistic” pe care doriti sa-l produceti: daca este traditional, se preteaza pe un anumit tip de finantari, daca este modern, atunci exista alte surse.

   Va recomandam sa completati o cerere de finantare aici: http://cerere.finantare.ro/ si veti fi contactat in cel mai scurt timp de un consultant specializat.

   Mult succes!

 34. david spune:

  buna seara ma numesc david am 25 ani si sunt din suceava,mar interesa sa stiu daca se pot accesa fonduri pt brutarii??am pregatit proiectul,terenul ,am ridicat cladirea din betoane si din structura metalica….as avea nevoie de fonduri pe a o acoperi cu panouri izolante si aparatura necesara pt a funciona brutaria…va multumesc si astept un rasp!!

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua!

   Da, puteti obtine fonduri pentru eficienta energetica. Faptul ca aveti deja demarata investitia este un avantaj in atragerea de finantare.

   De asemenea, daca se afla in mediul rural, aveti mai multe oportunitati de finantare.

   Va recomandam sa completati o cerere de finantare aici: http://cerere.finantare.ro/ si veti fi contactat in cel mai scurt timp de un consultant specializat.

   Mult succes!

 35. andreea spune:

  buna ziua ! as dori sa stiu daca pentru un magazin alimentar sau cofetarie se poate obtine fond european si ce condii trebuie astept un raspun daca se poate pe adresa de email [email protected] multumesc

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua!

   Pentru activitatile comerciale exista Programul Comert, finantat din fonduri guvernamentale, insa din pacate este prea tarziu pentru sesiunea din acest an (data-limita pentru depunerea cererilor a expirat).

   Puteti pregati un plan de afaceri pentru sesiunea de anul viitor.

   Mult succes!

 36. Giuvelic Ana Maria spune:

  Buna ziua sunt din Braila si m-ar interesa sa stiu daca mi-as deschide un salon de Infrumusetare si daca as obtine finantare pentru proiectul meu .VA MULTUMESC ..

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua!

   Se pot accesa fonduri nerambursabile de la Guvern, prin programele de ajutor de minimis pentru intreprinzatorii debutanti (startup-uri).

   Daca doriti consiliere, va recomandam sa accesati serviciul nostru cerere.finantare.ro. Dupa ce completati formularul, veti fi contactata in cel mai scurt timp de un consultant specializat.

   Mult succes!

 37. claudia ionut spune:

  Buna ziua,

  M-ar interesa daca pot sa primesc fonduri nerambursabile de la UE pentru a incepe o afacere , ar fi vorba despre o cafenea.. si daca e vreun impediment faptul ca mai am un PFA in domeniul de infrumusetare . Precizez ca am 20 de ani si m-as incadra in programul pentru tineret . Va multumesc

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua!

   Pentru intreprinzatorii debutanti exista programele de tip startup, finantate de guvern. De exemplu, programul START de anul acesta se lanseaza pe 29 iulie.

   Faptul ca aveti un PFA inregistrat cu un alt obiect de activitate n-ar trebui sa va afecteze, pentru ca se ia in considerare afacerea nou-infiintata.

   Va recomandam sa depuneti o cerere de finantare aici: http://cerere.finantare.ro/ si veti fi contactata in cel mai scurt timp de un consultant specializat in redactarea de proiecte cu finantare de la buget.

   Mult succes!

 38. eliza spune:

  Buna ziua,

  Ma intereseaza sa stiu daca prin ce program se poate finanta constructia unei hale destinata atat productiei (confectionare cupe) si cat si prestarilor de servicii ( de ex debitarea diferitelor materiale). Mentionez ca domeniul de activitate al firmei este conf CAEN comercializarea de produse si accesorii pentru utilajele de constructie, suntem pe piata de 5 ani si vrem sa ne extindem.Avem deja terenul pe care dorim sa construim hala. M-ar interesa sa stiu in ce program ne incadram, care axa ( ma gandesc ca este POS CCE, axa 1) si un site in care pot gasi informatii cu pasi de urmat, documentatie etc.
  Astept cu mare interes raspunsurile/informatiile pertinente pe [email protected]

  Multumesc.

 39. Calap Cristian spune:

  Buna seara , am si eu o intrebare pot beneficea de fonduri europene nerambursabile daca imi infintez o firma de ocuparea fortelor de munca in strainatate : Acolo am contracte sigure cu micii fermieri , muncitorii vor lucra in anumite locuri .Precizez ca persoanele vor incheia contract cu firma pe care o detin in Romania , contractele sunt incheiate in Romania ?

 40. Zamfir Emanuela Anca spune:

  Buna seara!

  As dori sa stiu daca pot accesa fonduri Europene nerambursabile pentru infiintarea unei microferme bio + magazin de desfacere.

  Va multumesc anticipat pentru raspuns!

 41. Alin spune:

  Buna Ziua!

  Am o societate deschisă la începutul anului si as dori sa știu dacă pot sa accesez un fond european pentru investiție in societate,va multumesc anticipat

 42. fratita mirela spune:

  buna ziua as avea nevoie de o informatie cum as putea deschide un servis auto in rominia de ce resurse as avea nevoie si ce documente miar trebui va rog ptr raspuns ma puteti contacta la tel 00393287095513multumesc

 43. paraschiva spune:

  buna ziua! as dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru a deschide o firma de instalatii electrice sunt din sibiu si inca nu am un proiect dar as vrea sa stiu daca pot accesa aceste fonduri pt aceasta afacere va multumesc.

 44. georgiana spune:

  Buna ziua.As dori sa stiu daca beneficez d fonduri europene ptr ami deschide o interprindere individuala in mediul rural. daca da ce treb sa fac. Va multumesc

 45. popa ionut spune:

  Buna ziua.Sunt interesat de programul femeia antreprenor(pt sotia mea).A s dori cateva date referitoare la acest program.Sunt din comuna Desa ,Jud Dolj.Acest program este cu cofinantare sa 100% finantare de la guvern ….
  Astept raspuns pe adresa de mail [email protected]

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua!

   Deocamdata, programul de care sunteti interesat este la stadiul de intentie.

   Vom sti mai multe atunci cand va fi lansat sau supus spre dezbatere publica.

   Numai bine!
   Echipa finantare.ro

 46. hulpe sergiu spune:

  As dori sa stiu daca se pot accesa fonduri europene pentru achizitionare de camioane pentru o firma de transport

 47. gianina spune:

  cum pot obtine fonduri europene pentru cresterea curcanilor si care sunt pasii

 48. Violeta Puca spune:

  As dori un raspuns:pot primi fonduri nerambursabile pentru monumente funerare,cruci,cavouri,s.a.m.d1

 49. Chivu Vasile spune:

  Buna ziua, as dori sa stiu daca pot sa obtin fonduri ne rambursabile pentru infintarea unei ferme de iepuri de rasa belgiana si germana, ce reguli se inpun pentru obtinerea acestor fonduri?!!!

 50. Negoita Ioan spune:

  Buna ziua
  Am firma vulcanizare, service si linga am local pentru bar-kebeb vreau sal finalizez daca demonstrez proiectu sunt sanse sa detin ajutorul de finantare europeana

 51. Amelian Ionel spune:

  Buna seara! Am auzit ca nu nu se mai acorda credite pentru agricultura pentru ca s-au terminat si se vor relua in 2015. Este adevarat?

 52. Daniela spune:

  Buna ziua,ma interesaza daca pot accesa fonduri nerambursabile pentru infiintarea unei cofetarii sau laborator! mentionez ca fac prajituri,insa nu am diploma momentan! Multumesc!

 53. Draghici Marius spune:

  Buna. As vrea sa infiintez o mica ferma de capre. Am in jur de 7 Ha de teren. in afara orasului. Intrebarea e” Daca am terenul pot obtine cumva fonduri pentru a cumpara animalele si echipamentul necesar?” Astept un raspuns.

  1. Ninutz spune:

   nu iti dau asti bani numa daca ai teren , trebuie sa ai bani investiti in afacerea pe care vrei s-o deschizi si dupa aia iti dau ei 50 la suta din ce ai investit dar nu mai mult de 10000 de euro

 54. càtànea -dinu cristinel spune:

  Bunà ziua. Mà pregàtesc pentru intocmirea unui proiect pentru o ciupercàrie sau o micro fermà de iepuri. As vrea sà stiu…existà un termen limità pentru incheierea si depunerea dosarului ? Và multumesc.

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua!

   Puteti depune dosarul la Masura 121, care se va lansa luna viitoare (daca indepliniti conditiile de eligibilitate).

   Va recomandam sa depuneti o cerere de finantare aici: http://cerere.finantare.ro/ si veti fi contactat in cel mai scurt timp de un consultant specializat in redactarea de proiecte pentru mediul rural.

   Mult succes!

 55. neacsu spune:

  buna ziua am mai trimis un mes doresc sa accesez fonduri europene pt o microferma ce pasi trebuie urmati si daca ma puteti ajuta sa fac un proiect cu care sa nu dau gres multumesc

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua!

   Va recomandam sa depuneti o cerere de finantare aici: http://cerere.finantare.ro/ si veti fi contactat in cel mai scurt timp de un consultant specializat in redactarea de proiecte pentru mediul rural.

   Mult succes!

 56. ghita spune:

  buna dimineata! as dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru a deschide o firma de confecti metalice sint din sibiu si inca nu am un proiect dar as vrea sa stiu daca pot accesa aceste fonduri pt aceasta afacere va multumesc.

 57. ana spune:

  Buna ziua!
  As dori sa stiu daca se pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru deschiderea unei florarii.
  Multumesc!

 58. catanea-dinu cristinel spune:

  Bunà ziua.
  Doresc sà infiintez o ciupercarie sau o micà fabricà de mobilà si as vrea sà stiu dacà pot beneficia de fonduri nerambursabile.
  Và multumesc.

 59. popescu bogdan florian spune:

  se pot accesa fonduri europene pentru apicultura in 2013;mentionez ca am 27 ani,m-am stabilit la tara ,si am 30 de stupi cu albine.Multumesc

 60. nicoleta spune:

  buna ziua acum 3 ani am avut o intreprindere individuala care din cauza lipsei banilor prt dezvoltare am fost nevoita sa o inchid , as dori sa-mi infiintez o alta intreprindere insa in alt domeniu precedenta fiind magazin mixt acum as dorii sa fac o covrigarie am o parte din investitie respectiv am construit cladirea iar acum urmeaza sa fac demersurile ptr infiintarea inteprinderii individuale as dori sa stiu cum pot beneficia de aceste fonduri nerambursabile cu respect nicoleta

 61. hluscu costel spune:

  buna ziua,,,,,sint de 10 ani in italia cu familia am hotarit sa ne intoarcem acasa,,,,in Romania,,,,sintem din Neamt ,,,,de la tara,,mai exact Podoleni Neamt,,,vrem sa deschidem o microferma ,,,,,,porcine,,,,,,,detinem teren suficient si ceva bani,,,,,,cum am putea obtine un fond de stat pentru aceasta activitate,,,,,,,vad aici discutii pro si contra,,,,,,,,se pot obtine fondurile aste sau nu,,,,,,,?????? va rog sa ma ajutati prin expicatii mai exacte,,,,,,,ce e de facut,,,====?? multumesc mult..

 62. ursu gabriela cristina spune:

  buna ziua! numele meu eate gabriela ursu si am 18 ani ,aas dori sa stiu daca pot beneficia de bani nereambursabili pentru infiintarea unei ferme de oi,vreau sa precizez ca detin un numar de oi impreuna cu fratele meu in varsta de 26 de ani si am dori extinderea ei. va rog spuneti-mi daca puteti sa ma ajutati. va multumesc anticipat!

 63. laschi aurica spune:

  Tel 0234533515

 64. Madalin Alexandru spune:

  buna ziua,
  Ma numesc Madalin si am 25 de ani as fi interesat sa imi deschid un service auto,spalatori si statie ITP si as dori sa fac asta prin fonduri nerambursabile..ma puteti ajuta cu detalii ce sanse as avea si unde ar trebuie sa apelez pentru a putea indeplini acest proiect?
  va multumesc

  1. Iulian spune:

   Alexandru, daca ai primit detalii te rog sa mi le trimiti si mie.Eu vreau sa fac asa ceva la tara.Multumesc

 65. Beniamin spune:

  Bună ziua aș dorii să știu dacă pot accesa fonduri europene pentru achiziționarea unui service auto,sau pentru dotarea din acel service.Vă mulțumesc!

 66. druga sorin danut spune:

  buna ziua am 46 ani si as vrea sa stiu daca pot accesa fonduri nerambursabile pentru construirea unei ferme de gaini ouatoare multumesc.

 67. Anda spune:

  Buna ziua,as dori sa stiu dak pot primi finantare pentru a imi deschide o gogoserie,multumesc

 68. jurma gratiana isaura spune:

  Buna ziua sunt GRATIANA am 23 de ani si as vrea sa stiu daca statul roman ma poate ajuta cu bani nerambursabili pt infiintarea unei mici ferme de oi.in jur de 150-200 de oi si pt teren as avea posibilitatea sa le achizitionez din conturiile proprii dar as mai avea nevioe de bani pt ridicarea unei hali pe,perioada de iarna!astept raspunsul dumneavoastra.Va multumesc anticipat

 69. Andreea Simionas spune:

  Buna ziua,va rog mult sa imi spuneti daca este nevoie de un consilier pentru scrierea proiectului. As dori sa il scriu singura,dar am auzit zvonuri care spun ca e nevoie de un consilier,consilier ce trebuie platit cu pana in 10% din valoarea totala a proiectului.
  Multumesc mult ! Andreea

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua!

   Teoretic, orice beneficiar poate redacta si depune singur proiectul pe care l-a pregatit pentru finantare.

   Practic insa, cei care apeleaza la un consultant specializat isi maresc sansele de a obtine efectiv acea finantare.

   Daca doriti sa accesati fonduri europene, va recomandam sa depuneti o cerere de finantare aici: http://cerere.finantare.ro/ si veti fi contactata in cel mai scurt timp de un consultant specializat in redactarea de proiecte cu finantare europeana.

   Mult succes!

   Echipa Finantare.ro

 70. Carmen L. spune:

  As dori sa stiu daca pot obtine bani din fonduri europene nerambursabile pentru deschiderea unui atelier de fabricat sapunuri naturale hand made. Multumesc.

 71. Lorin Stefan spune:

  Buna ziua,am 24 de ani,as dori sa stiu daca pot primi fonduri nerambursabile,ideea e,ca eu as vrea sa deschid o piscina frumos amenajata pe timp de vara binenteles,cu un bar,cu bauturi racoritoare,inghetata si tot ce se poate vinde intr.un bar,daca se poate,va rog sa.mi raspundeti la acest mesaj,va multumesc!!!

 72. SZABO GROTTI FELIX spune:

  Buna ziua

  Am terminat facultatea de hidrotehnica (inginerie + master) in 2012 si as vrea sa imi deschid un service auto +spalatorie. Cum as putea sa obtin bani din fonduri europene nerambursabili.

  Multumesc!

 73. girbacea cristina spune:

  buna ziua.
  Am 30 de ani .Am inceput o pensiune,dar din pacate nu mai am bani sa o finalizez.. Va rog puteti sa-mi spuneti daca se mai obtin fonduri pentru pensiuni in zona Bran-Moieciu.
  Multumesc

 74. dorin spune:

  buna ,se pot obtine fonduri pt modernizarea unei sali de fitness?

 75. ionut spune:

  buna ziua ,varog sa ma informati cum pot lua bani narabulsabili pentru sa contruiesc o hala mai mare pentru cresterea iepurilor sa pot sa cresc mai multi si cu conditi cum sa cere ,va multumesc anticipat astept ras.

 76. cociuba spune:

  Buna ziua, am 24 de ani si as dori sa imi deschid un laborator de cofetarie. Nu ar fi suficienta crearea un II pt a beneficia de fonduri pt tineri intreprinzatori,sau este obligatoriu SRL? Spune-ti-mi va rog care sunt pasii ce trebuie urmati pentru a beneficia de acest program. Multumesc anticipat!

 77. ileana geaburu spune:

  buna ziua! ma numesc ileana geaburu si vreau sa stiu daca pot beneficia de fonduri pt deschiderea unei florarii, ceea ce ar include inclusiv inchirierea unui spatiu. varsta pe care o am este 27 de ani,iar sotul 30. mentionez ca sunt cadru didactic si imi doresc sa am o afacere proprie.astept un raspuns pt a sti sigur unde pot merge si ce este de facut. multumesc anticipat

 78. adriana spune:

  Buna ziua am 30 de ani si sotul meu 35 am doei sa accesam si noi niste foduri impreuna detinem un efectiv de 5 capete de vaci mari si 3 vitele de parasila si 10 ha pamint subventionabil de catre apia ce trebuie sa facem ca sa putem sa ne moderizam grajdul si pentru a ne mari efectivul de vaci va rog sa ne informati multumesc

 79. Petculescu C spune:

  Buna ziua,
  As vrea sa stiu Daca pot primii finantare nerambursabila pentru o covrigarie/patisserie si care sunt pasii pe care sa I urmez: intai infiintez firma si apoi depun formularul la dvs, sau invers?
  Multumesc

 80. bors nicoleta spune:

  Buna ziua
  Eu sunt presedintele unei asociatii care are 2 obiecte de activitata: invataman primar si prescolar si ed.fizica- innot.
  Vreau sa accesez finantare ptr construirea unui bazin.locatia exista deja
  Ce pot aplica? Exista un astfel de program ?
  Multumesc

 81. Calin Iulian spune:

  Bună! Sunt din Timisoara și aș dori să știu dacă se pot accesa fonduri europene pentru o mini ferma de prepelite. Vă mulțumesc!

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua!

   Da, se acorda sprijin de la Uniunea Europeana pentru infiintarea de microferme, prin PNDR.

   Va recomandam sa depuneti o cerere de finantare aici: http://cerere.finantare.ro/ si veti fi contactata in cel mai scurt timp de un consultant specializat redactarea de proiecte europene in mediul rural.

   Mult succes!

 82. Adina spune:

  Buna ziua,

  Se pot lua fonduri europene pentru deschiderea unui hostel?Hostelul este un hotel special pentru tineri,ma interesa daca pot sa aplic pentru asta.
  Multumesc!

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua!

   Da, se acorda finantari europene pentru incurajarea noilor afaceri, dezvoltarea infrastructurii turistice, dezvoltare rurala, depinde pe ce componenta doriti sa va axati.

   Daca doriti sa aflati mai multe, va recomandam sa depuneti o cerere de finantare aici: http://cerere.finantare.ro/ si veti fi contactata in cel mai scurt timp de un consultant specializat redactarea de proiecte europene.

   Mult succes!

 83. Luciana spune:

  Buna ziua

  As dori sa aflu daca se acorda forduri nerambursabile pentru deschiderea unei librari?

  Va multumesc!

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua!

   Se pot obtine fonduri si de la UE, si de la Guvernul Romaniei, pentru start-up-uri (afaceri noi).

   Daca sunteti interesata de o finantare europeana, va recomandam sa depuneti o cerere de finantare aici: http://cerere.finantare.ro/ si veti fi contactata in cel mai scurt timp de un consultant specializat redactarea de proiecte europene.

   Mult succes!

 84. Iosif spune:

  Buna ziua,

  Am 21 de ani as dori sa intreb daca pot primi fonduri pentru infintarea unei agenti de recrutare

  Va multumesc

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua!

   Exista programe europene care sprijina demararea noilor afaceri, insa doar autoritatile de management se pot pronunta daca proiectul dvs. este eligibil.

   Va recomand sa sa depuneti o cerere de finantare aici: http://cerere.finantare.ro/ si veti fi contactat in cel mai scurt timp de un consultant specializat in atragerea de fonduri europene.

   Mult succes!

 85. Luciana spune:

  Buna ziu am 20 de ani si as dori sa stiu daca pot obtine finantare pentru un coafor si unde ar trebui sa apelez.Multumesc

 86. radu spune:

  Buna ziua,am 21 anil,am o firma pe numele meu si as dori sa stiu daca pot lua si eu fonduri(cei 10.000e) si daca da, la cine trebuie sa apelez.

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua!

   In primul rand trebuie sa aveti un proiect/un plan de afaceri si sa contactati Autoritatea de Management pentru a vedea daca sunteti eligibil pentru obtinerea de finantare.

   Mult succes!

 87. abc spune:

  Buna ziua,
  Sunt persoana fizica si asi dori sa stiu daca se dau fonduri pt.deschiderea unei mici intreprinderi(familiara) de tamplarie. Mentionez ca doresc amplasarea in mediul rural. Va multumesc si astept raspunsul Dvs.

 88. Sirbu Mariana spune:

  Buna ziua,Ma numesc Sirbu mariana ,sunt din jud Caras severin,as dori sa accesez fonduri europene pt solare.Am deja 2 solare facute,in ele am rasaduri si zarzavaturi.as dori sa stiu daca pot accesa fonduri,avem tractor,utilaje agricole,pamant si animale.am 20 oi,o vaca,porci.Va multumesc anticipat!

 89. luca sinel spune:

  buna ziua sunt un tanar din targu neamt plecat de ceva tinp in strainatate si asa cum stim cu totii de criza financiara ne intoarcem in tara am ceva bani eu si as fi interesat de fond european pt deschiderea unui servis auto in judetul brasov deoarece eu ma stabilesc acolo. MULTUMESC MULT

 90. Dumitru Iulia spune:

  Ceva nou?

 91. monica spune:

  Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca am accesat masura 141 pentru apicultura pot accesa o alta masura (112 sau121), atunci cand se vor debloca, pe aceeasi firma insa pentru un alt obiect de activitate(agricultura-cultura plantelor)?va multumesc

 92. Csakinovsky Alex spune:

  Buna ziua. Ma intereseaza informatii despre obtinerea de fonduri rambursabile sau nerambursabile pentru echipamente it si licente pentru Hardware si Software.
  Multumesc

 93. Gabi-Alex spune:

  Buna ziua. As dori sa stiu si eu daca pentru accesarea acestor fonduri trebuie sa dispun si eu de o suma, si cat anume? Si trebuie sa ai neaparat o firma inregistrata, ori poti obtine si ca persoana fizica? Multumesc!

  1. Red spune:

   Doresc sa stiu si eu raspunusul la aceasta intrebare, as ruga Finantare.ro daca doreste sa ne raspuna.
   Multumesc

 94. dan lucian spune:

  buna ziua sunt lucian si detin o fabricuta de boltari si as dori sa o dezvolt putin caci are nevoie as vrea sa stiu daca ar fi posibil sa accesez vreun fond pt acest lucru am 34 ani si nu stiu daca ma incadrez multumesc

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua!

   Exista acest program guvernamental, care va fi lansat probabil in aceasta primavara.

   Va recomand sa completati acest formular: http://bit.ly/11534Ow si veti fi anuntat cand vor aparea informatii noi.

   Mult succes!

 95. Luana spune:

  buna,as dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru o sala de nunti,inca nu am un proiect dar as vrea sa stiu daca pot accesa aceste fonduri pt aceasta afacere. Multumesc anticipat!

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua,

   Noi pesonal nu va putem oferi un raspuns, deoarece nu oferim servicii de consultanta.

   Va recomand sa depuneti o cerere de finantare aici: http://cerere.finantare.ro/ si veti fi contactata in cel mai scurt timp de un consultant specializat care va poate ghida si sprijini in scrierea unui proiect cu finantare de la stat sau europeana.

   Mult succes!

 96. Dumitru Iulia spune:

  Buna seara
  Din cate am inteles in primavara va fi relansat programul tinerilor intreprinzatori,intrebarea este cand anume?Sunt nerabdatoare sa aflu.
  Multumesc

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua,

   Cei responsabili, de la AIPPIMM, nu ne-au dat inca o data concreta a lansarii acestui program. Cand vom afla, vom publica si pe site-ul nostru.

   Numai bine!

  2. Dumitru Iulia spune:

   Momentan nu am firma , nici proiect pentru a putea completa cererea de finantare pe care mi-ati recomandat sa completez .Ce ma sfatuiti sa fac?Sa incep a-mi deschide o firma sau?

 97. Andreea Bogdan spune:

  Buna ziua,

  Vreau sa deschid o afacere cu ciuperci si as vrea sa stiu daca se mai dau fonduri rambursabile sau nerambursabile si care ar fi masura pe care trebuie sa ma axez.
  Multumesc

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua,

   DA, puteti lua bani europeni prin PNDR: https://www.finantare.ro/programul-national-de-dezvoltare-rurala-pndr.

   Va recomand sa depuneti o cerere de finantare aici: http://cerere.finantare.ro/ si veti fi contactata in cel mai scurt timp de un consultant specializat in scrierea proiectelor cu finantare pe mediul rural.

   Mult succes!

 98. Lenard Tekeres spune:

  Buna ziua. Ma intereseaza informatii despre obtinerea de fonduri rambursabile sau nerambursabile pentru echipamente it si licente pentru software.
  Multumesc

 99. margareta spune:

  Buna ziua,as vrea sa deschid o afacere de ciuperci,am 39 de ani as vrea sa stiu daca am vreo sansa sa obtin finantare pentru proiectul meu.Va multumesc

 100. oriviceanu albert spune:

  CINE MA POATE AJUTA SAU CUM SE PROCEDEAZA?

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua,

   Daca sunteti interesat de aceste finantari va rugam sa completati acest formular: http://bit.ly/11534Ow.

   Mult succes!

 101. Calin Catalin spune:

  Buna ziua, ma numesc Catalin si am 25 de ani, as vrea sa stiu daca pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru deschiderea unei cafenele? ). Ce sfaturi de finantare imi puteti da?. Multumesc frumos.

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua,

   DA, puteti lua bani prin programul dedicat tinerilor intreprinzatori. Momentan programul este inactiv, insa va fi relansat in aceasta primavara. Cand va fi relansat, vom anunta acest lucru si pe site-ul nostru.

   Mult succes!

 102. Calin Sorin spune:

  Buna ziua! Doresc sa-mi deschid o firma de cadastru (masuratori terestre)
  si as vrea sa stiu cu acest plan de afacere voi putea accesa fonduri europene?!
  In speranta ca voi primi un raspuns va multumesc frumos!

 103. chirita lucian spune:

  ma numesc chirita lucian si am 28 ani vreau sa accesez fonduri pentru constructia unor solarii dar nu am banii pentru a cumpara locatia ce solutie ar fi?

 104. Dan spune:

  Buna ziua. Vreau sa imi deschid o cafenea prin programul de stimulare a infintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre tineri intreprinzatori. Stiu ca programul nu este pornit inca pe 2013. Cea ce vreau sa va intreb este daca se poate sa imi deschid SRL-D de acum pt a putea pune la punct planul de afaceri ca sa fie pregatit in momentul in care porneste sau SRL-D trebuie deschis in momentul in care porneste programul. Multumesc.

 105. liviu spune:

  buna,
  ma numesc Liviu,
  sunt interesat de acest program deoarece vreau sa-mi infiintez un
  studio foto …..iar aparatura este fffoarte scumpa..
  crede-ti ca se dau bani si pentru asa ceva??//
  va rog mult sa ma ajutati………….astept raspuns …..
  ………………va multumesc anticipat!………….liviu…

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua,

   DA, puteti lua bani prin programul dedicat tinerilor intreprinzatori. Momentan programul este inactiv, insa va fi relansat in aceasta primavara. Cand va fi relansat, vom anunta acest lucru si pe site-ul nostru.

   Mult succes!

 106. Ioana Lupu spune:

  Buna ziua, ma numesc Ioana, am 20 de ani si sunt stundenta. As vrea sa stiu daca pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru deschiderea unei cofetarii. Multumesc!

 107. cosmin minciuna spune:

  buna ziua ma numesc minciuna cosmin am 24 ani ,as-i dori sa-mi daschid o ferma de gaini outoare si nu am mare posibilitate va-si ruga daca se poate sa ma indrumati cum asi pute obtine fondul(nerambursbile) imi dores foarte mult aceasta ferma,

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua,

   DA, puteti lua bani europeni prin PNDR: https://www.finantare.ro/programul-national-de-dezvoltare-rurala-pndr.

   Va recomand sa depuneti o cerere de finantare aici: http://cerere.finantare.ro/ si veti fi contactat in cel mai scurt timp de un consultant specializat in scrierea proiectelor cu finantare pe mediul rural.

   Mult succes va doresc!

 108. zabareanu ana maria spune:

  mai deranjez cu o intrebare ce sa imi fac pfa,srl nu prea sunt lamurita cu lucrurl acesta mentionez ca sunt studenta in anu 2 si am inteles ca sa imi deschid o firma imi trebuie inca un asociat ceea ce eu vreau numai eu

 109. zabareanu ana maria spune:

  buna ziua asi dorii sa imi deschid un pet shop numai cu mancare si accesorii pentru animale nu stiu daca am nimeerit bine pe acest forum asi dorii sa stiu ce imi trebuie ca sa imi pot deschide acest pet shop imi plac animalele si e o pasiune de a mea

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua,

   Ati putea aplica la finantare prin Programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri (https://www.finantare.ro/program-programul-pentru-stimularea-infiintarii-si-dezvoltarii-microintreprinderilor-de-catre-intreprinzatorii-tineri.html). Programul va fi relansat in primavara aceasta.

   Mult succes va doresc!

 110. Dan spune:

  Buna ziua, am 24 de ani, sunt din judetul Constanta si as dori sa stiu daca pot sa obtin fonduri europene pentru a deschide o sala de jocuri ( playstation) asemanatoare unei sali de calculatoare. Multumesc.

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua,

   Va recomand sa depuneti o cerere de finantare aici: http://cerere.finantare.ro/ si veti fi contactat in cel mai scurt timp de un consultant specializat care va poate ghida si sprijini in scrierea unui proiect cu finantare de la stat sau europeana.

   Mult succes!

 111. stan elena spune:

  Buna ziua, as dori sa stiu unde pot aplica pentru a obtine finantare in vederea deschiderii unui cabinet stomatologic intr-o zona urbana. Spatiul deja il detin. Va multumesc !

 112. cristian spune:

  Buna ziua,
  Doresc sa stiu daca pot obtine finantare (nerambursabila) pentru deschiderea unui pet shop.Multumesc.

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua,

   Ati putea aplica la finantare prin Programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri (https://www.finantare.ro/program-programul-pentru-stimularea-infiintarii-si-dezvoltarii-microintreprinderilor-de-catre-intreprinzatorii-tineri.html). Programul va fi relansat anul acesta.

   Mult succes!

 113. Motarschi Dragomir spune:

  Doresc sa deschid un mini market cam de vre-o 100 mp, am terenul, este societatea infiintata in 2010, dar care nu a prea functionat. Initial am facut un proiect pentru o pensiune rurala pentru care sau cheltuit f. multi bani , si cand a ajuns la Constanta l-au examinat 8,3 luni ca sa-l respinga fara motive serioase. precizez, ca sunt un tanar de 24 ani si am o deficienta de auz de gr.2. Doresc sa fac ceva, ca sa nu fiu o povara nici pentru parinti, nici pentru societate. Am un fecioras , care trebue crescut si educat pe viitor. Sper sa-mi intelegeti durerea si dorinta in accelas timp. Va multumesc pentru timpul acordat, si pentru relatii o contactati pe mama mea la tel.0786465140, care ma sustine mereu.

 114. cristina spune:

  buna ziua vreau sa deschid un mini markert ce pot face ca sa pot beneficia de bani de la guvern precizez ca inca nu am deschis firma si doresc sa pot deschide acest minimarket prin bani de la guvern multumesc anticipat in cazu in care doriti sa i-mi trimiteti un raspuns

 115. Balanica Chirita spune:

  Buna ziua detin un depozit frigorific cu o capacitate de depozitare de 200 tone,care functioneaza si consuma energíe eléctrica lunar in jur de 1500€ .As dori sa stiu daca exista posibilitatea montarii unei turbine eoliene de 60-70 Kw/h cu accesare fonduri europene.Ar putea fi un proiect interesant care ar putea absorbí absorbí fonduri europene pentru IMM-uri.Telefon mob. 0040744352142 .Astept raspunsul dumneavoastra ,cu respect Balanica Chirita

 116. Emanoil Nina spune:

  Stiti cumva daca exista vreo posibilitate de finantare macar partiala pentru turbine eoliene si panouri fotovoltaice in cazul persoanei fizice ? (Sau poate o asociatie de proprietari ?)

  Sau credeti ca poate aparea in viitorul apropiat ceva de genul acesta ?

  Multumesc mult

 117. ungureanu adriana spune:

  vreau mai multe informatii pt un mini marchet asi putea primi fonduri europene am un magazin mixt dar vreau sa ma extind va las nr de tf.0752868876.multumesc anticipat.

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua,

   Daca sunteti interesata de aceasta finantare va rugam sa completati acest formular: http://bit.ly/11534Ow si veti fi contactata in scurt timp de un consultant specializat.

   Mult succes!

 118. CRISTEA DANIEL spune:

  Ma numesc daniel , din com. barsesti , jud vrancea am 30 ani si asi dori sa achizitionez o linie de productie pelet si brichete la valoarea maxima care este .Momentan nu detin locatia si nici utilitatile ( locatia se afla intro zona cu grad de defavorizare ). Ce sfaturi de finantare imi puteti da si ce formalitati trebuie sa indeplinesc. cu respect.

 119. ionut spune:

  imi dati un raspuns la comentariul din 2 febr.va rog

 120. toma copaciu spune:

  ma numesc florin, am 54 ani, si doresc sa achizitionez linie de productie peleti sau brichete la ovaloare de aprox. 10000 euro,
  ce sfaturi de finantare imi puteti da pentru o intreprindere individuala nou infiintata in acest scop,
  detin locatia cu utilitatile necesare in acst scop,
  va multumesc,

 121. silviu rotaru spune:

  Buna ziua,as vrea sa fac o microferma mixta de animale:vaci,oi, capre si porci,deja un efectiv de anumale il am si as dori sa modernizez si sa cresc efectivul de animale dc ma puteti ajuta,multumesc

 122. buna ziua ma numesc karabulut yildiz am 34 de ani am infiintat o intreprindere indivicuala si as fi avut nevoie de o mica finantare pentru a merge mai departe cu afacerea mea mica.nr contact.0765514020. va multumesc

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua,

   Daca sunteti interesat de aceste finantari va rugam sa completati acest formular si veti fi contactat de consultantul nostru.

   Mult succes!

 123. ionut spune:

  Buna seara,ma numesc Ionut studiez la Universitatea Complutense din Madrid sectia administrarea afacerilor,va rog sa-mi dati citeva sfaturi in privinta infiintarii unei IF sau I.Ind.pentru inceperea unei afaceri,caci vreau sa ma intorc in tara.Pot accesa fonduri eu.neramb.pe una dintre aceste firme.Vreau sa cumpar o moare de grau si porumb si costa cam multi bani.In tara locuiesc intr-un orasel cu potential agricol mare si impreuna cu tatal meu vreau sa demarez aceasta afacere.Va multumesc anticipat!!!

 124. Maghear Liviu spune:

  Buna ziua am o mica afacere cu personalizare de cadouri.Am atit magazin virtual cit si spatiu fizic inchiriart.As dori sa stiu daca exista un program de dezvoltare cu ajutorul caruia sa imi pot cumpara inca aparatura necesara,ar fi vorba de maxim 25 000 de euro sau 50 000 de euro.Va multumesc pentru raspuns.

 125. Delia spune:

  Buna ziua,doresc sa stiu daca pot accesa fonduri europene pentru un studio foto,mentionez ca nu am inca un proiect si doresc sa stiu in ce conditii se pot accesa aceste fonduri.Am 22 de ani .Multumesc.

 126. sorin spune:

  Buna,ma numesc sorin…as dori sa imi formez o mica ferma de porci impreuna cu un prieten,sunt student si am 21 de ani…dar nu gasesc niciunde detalii despre asa cv…daca ma puteti ajuta va rog sa imi raspundeti la mesaj…Va multumesc,la revedere

 127. leoca ovidiu spune:

  buna, sunt din jud cluj si as vrea sa obtin fonduri europene nerambursabile pt moderniizarea unei microferma, detin un nr de 300 oi si 20 ha pamant,am 33 de ani va rog sa imi raspundeti dc e posibil, multumesc

 128. catalin spune:

  Buna ziua sint catalin din calarasi si miasi dori foarte mult sami fac o crescatorie de capre si asi vrea sa stiu daca am vreo sansa sa obtin finantare pentru proectul meu am 30 de ani si asi vre foarte mult sa cresc capre sint niste animale pasnice si dau un lapte foarte sanatos si nu contine colesterol.

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua,

   Da, puteti depune proiect cu finantare europeana pe mediul rural. Va recomand astfel sa depuneti o cerere de finantare aici: http://cerere.finantare.ro/ si veti fi contactat in cel mai scurt timp de un consultant specializat in scrierea proiectelor.

   Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.