Programul “Bursele Telekom”

student.jpg

Cinci tineri cu rezultate academice excepţionale urmează să fie susţinuţi financiar de Telekom România la finalul celei de-a unsprezecea ediţii a programului “Bursele Telekom”, care a fost lansat luni.

TELEKOM Romania se implică în formarea tinerei generaţii, în susţinerea educaţiei şi a performanţei. Programul Bursele Telekom intenţionează să identifice tineri cu potenţial de lideri, pasionaţi de domeniul pe care şi l-au ales pentru studii, cu rezultate şcolare foarte bune şi obiective de carieră foarte bine stabilite, care s-au făcut remarcaţi prin proiecte extracurriculare şi activităţi de voluntariat.

Programul de responsabilitate socială Bursele Telekom este organizat în 2020 sub forma unui concurs de burse care se adresează tinerilor studenţi admişi într-o instituţie de învăţământ superior de stat din România, acreditată, categoria “fără plată” sau “cu plată”, la zi, indiferent de profil, în anul I de studiu, la urmatoarele specializări: automatică și calculatoare, informatică, cibernetică, matematică, inginerie electrică, electronică, telecomunicații și tehnologia informației.

Până în prezent 115 tineri au beneficiat de bursele oferite de companie, demonstrând că se implică în proiecte şi doresc să contribuie la dezvoltarea societăţii româneşti.

Telekom Romania oferă burse de studiu celor cinci câştigători ai celei de-a zecea ediţii a programului de responsabilitate socială „Bursele Telekom”. Cei cinci studenţi cu rezultate academice excepţionale la discipline cu profil real, care s-au remarcat prin proiecte extracurriculare şi activităţi de voluntariat, vor primi câte o bursă lunară în valoare de 2.230 de lei, în perioadele ianuarie – iunie şi octombrie – decembrie 2020.

În competiţie s-au înscris 137 de studenţi admişi în instituţii de învăţământ superior de stat din România, în anul I, învăţământ la zi, la una dintre specializările: automatică şi calculatoare, cibernetică, informatică, matematică, inginerie electrică, electronică, telecomunicaţii şi tehnologia informaţiei.

Sursa: www.burseletelekom.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.