Programul Femeia Manager se va deschide pe 17 septembrie

femeie_afaceri_laptop.jpg

femeie_afaceri_laptopDaca esti femeie si doresti finantare pentru afacerea ta, atunci trebuie sa profiti de oportunitatea oferita prin programul cu fonduri nerambursabile numit “femeia antreprenor“.

Inscrierea se face doar online, pe site-ul AIPPIMM, prin completarea acestui formular, pana in data de 21 septembrie 2015, orele 20.00 (daca intampinati probleme puteti suna la acest numar de telefon: 021/335.26.32).

Programul national multianual pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale in randul femeilor manager din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii isi propune sa sprijine demararea si dezvoltarea afacerilor prin facilitarea accesului la finantare.

Pot aplica persoanele fizice autorizate (PFA) care desfasoara activitati economice in mod independent sau intreprinderile individuale conduse de femei, cu o vechime de maxim 3 ani de la inscrierea in Registrul Comertului.

Valoarea alocatiei financiare nerambursabile este de maxim 90% din valoarea totala a cheltuielilor eligibile efectuate (exclusiv TVA) si nu poate depasi suma de 50.000 lei/beneficiar.

Citeste aici mai multe informatii – condiitiile de eligibilitate dar si documentele necesare inscrierii

Doresti sa aplici pentru finantare, dar ai nevoie de asistenta pentru realizarea dosarului de finantare? Te invitam sa intri in legatura cu un consultant specializat pentru a afla toti pasii pe care ii ai de facut pentru a reusi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.