Programul Interreg V-A Romania-Ungaria: Sondaj in randul potentialilor beneficiari ai Programului privind activitatile de comunicare

InterregEUROPE_C-1024x724.jpg

Va aducem la cunostinta faptul ca in perioada 6 – 15 septembrie 2017, este posibil sa fiti contactati de catre ACZ Consulting si invitati sa participati la un sondaj de opinie sau/si interviu, avand ca subiect principal activitatile de comunicare deja implementate de catre Program.

In lunile urmatoare se deruleaza contractul avand ca obiect ”Evaluare activitatii de comunicare in sprijinul potentialilor beneficiari din cadrul Programului Interreg V-A Romania-Ungaria”. ACZ Consulting, companie contractata de Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, in calitate de Autoritate de Management pentru Program, desfasoara evaluarea activitatilor de comunicare implementate pana in prezent, cu scopul de a identifica impactul acestor activitati si a face recomandari in baza rezultatelor obtinute.

In vederea atingerii obiectivelor propuse prin contract, va adresam rugamintea de a acorda sprijinul dumneavoastra echipei de experti ai ACZ Consulting.

Va rugam sa alocati cateva minute din timpul dumneavoastra pentru a raspunde pe scurt la chestionarul pe care il veti primi prin e-mail, sau pentru a participa la interviu. Chestionarul este disponibil in toate cele trei limbi ale Programului: Romanian version /English version /Hungarian version.

Sondajul de opinie este voluntar si anonim. Informatiile colectate urmare a acestuia vor fi procesate si agregate de expertii ACZ Consulting si vor contribui substantial la cresterea eficientei actiunilor de informare si de comunicare ale Programului.

Contam pe cooperarea dumneavoastra si va multumim pentru timpul acordat si pentru implicare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.