Programul Operational Comun Romania-Ucraina-Republica Moldova la final

phpThumb_generated_thumbnailjpg-3.jpg

Inchiderea Programului Operational Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013 va fi marcată printr-o serie de evenimente organizate in cele trei state partenere. in cadrul acestora, vor fi prezentate bilantul programului, cele mai importante rezultate si problemele intâlnite pe parcursul implementării.

Structurile de management ale programului organizează trei conferinte in statele partenere pentru a marca finalizarea Programului Operational Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013. Evenimentele vor avea loc la Chisinău si Cernăuti pe 22 octombrie a.c. si la Suceava pe 24 octombrie 2018.

Scopul evenimentului este de a prezenta bilantul Programului Operational Comun, lectii invătate pe parcursul implementării, precum si cele mai importante realizări ale programului. Experti din cadrul Autoritătii de Management, ai Secretariatului Tehnic Comun, dar si reprezentanti ai beneficiarilor vor vorbi despre proiectele de succes implementate prin program si despre impactul acestora asupra comunitătilor din zonele de granită.

La eveniment vor participa beneficiari de finantare, reprezentanti ai autoritătilor publice locale si centrale, reprezentanti ai Comisiei Europene, alti factori interesati si mass-media.

Sursa: MDRAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.